1st week at GMi

German Malaysia Institute

masuk GMi pada july 2009, family hntr dlm 3 kerete, semua mmberi harapan tuk aq study betul2 . Insyaallah .

pukul 1 dorang balik tinggal kan aku sorg2 kt gmi, takut, malu, segan, nak NANGIS, tp aku laki2 tak bole nangis. tak smpat nk kemas bilik da kene pnggil utk orientation . event paling aq anti, tak suke, memenatkan . kenape la ade orientation.

2nd day kat GMi sgt la mmbuatkan aq kelam kabut, huru hara, mcm org tak siap, kesian kat diri aq . da la kene tido sorang2 tak de sape nk teman. pukul 5 suda ade org ketok pintu . bkn pintu jerk tingkap pun ade . tuhan je la tahu perasaan aku time tuh . sedeyh sgt2

3rd day da ok siket la . tak de la kelam kabut sgt . aku cepat biase kan diri . bgs nye dan seterus nye pun i think ok la . it better than 1st day and 2nd day . Alhamdulillah~~ aku dpt biase kan diri kat GMi niee~~

last day orientation at gmi . it make me so happy . i become a freedom . 
*no more wake up early . no more see senior . no more hear org bebel dlm dewan*

 *dengar orang bebel*

 *kene menari la plak*

*freedom*



0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates