bersama zety

blog sebelum nie bnyk cerite sal my gegirll . tp blog ni pun aku nk gak cerita about my gegirl tp tak nk cerite yg tak baik . even smpai skrg aku ngan perempuan tak pnah jd baik . kalau berkapel *konon2* msti ade bnde yg tak baik aku wat . ish4 . dose taw!!

For 1st awek aku kapel lepas masuk GMi is Zety . dyer study kt kptm bangi . dekat gak ngan GMi .
macam mane aku knl dyer.??aku kenal dyer via MS*myspace* . tp skrng MS skrng da tak best mcm dulu .
aku knl kejap j then kapel . dyer best . suke ketawe . manje . manis . sume sal dyer aku suke. 

*zety yg hitam manis*


Mcm mane aku bole kapel ngan dyer.??b4 dyer clash ngan BF dyer . bawu j clash N dyer sedeyh sangat sal 2 . dyer tak bole lupekan bf dyer 2 N dyer nk cari peganti cepat2 utk lupekan bf dyer 2 N aku la tmpat dyer mengadu . aku pun pantang kalau dngar org putus cnte . cpat j nk tak over . lagipun dyer da tak de.???tak de ape erk.??*this blog tak bole cerite about that*

1st time kite jmpe at jhr . skudai . best lepak kan dyer . asik nk wat lawak j . suare dyer ade siket mcm artis*sape tah name artis 2 . tp dyer wife to adlin aman ramli* second aku jmpe dyer bangi . dyer ade moto . then dyer pick up aku kt hostel . 1st time kowt girl pick up aku nek moto plak 2 . mmg best la!!

tp kite kejap j . tak lama pun . kapel bln 6 then clash bln 8 . kire la sndri brape lame.?even kejap j tp banyak kenangan la ngan dyer . dgn dyer la aku dpt pusing2 bangi ngan kajang . dgn dyer la aku dpt pergi putrajaya.
tp nk wat cam ne da tak de jodoh . so bia kan j la lau da nk clash 2 . aku dari dulu kalau clash tak de rs kehilangan langsung . cool j . aku mmg truk . ISH444...

*lepas ni tak tawu la sape yg nak kapel dgn aku . tunggu ape lagi . on9 la cari awek*



0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates