gadis cosmopoint

After zety, i know some1 from YM(yahoo messeger) . know her as wawa . but the real name not relevant with wawa . just put her name as wawa . because at yahoo id . she put that name . it nice and i like that name .
she was studied at cosmopoint MUAR . take management course . she is old than me 1 year . but b4 met she dont know my age . but after met . semuanya terbongkar .

we met at muar on bulan puase time 2 . she look nice at ayu bcoz wawa wear kurung during met me . i like the gurl that wear kurung . so sweet . dgn kale dyer . mmg nice ar . 1more thing she so thin . *rs tulang* . haha .


mmg nmpak sweet dgn kurung .tp dlm2 sweet tu dyer pun ade kesah hidup yang agak normal pd zaman skrng . aku tak terkejut pun dgn cerite 2 . so kalau gurl yang aku knl ni not virgin . paham2 la kesah seterus nye.


b4 met kite org plan nk kapel . but bile da jmpe semua berubah . sbb da kantoi yg aku tipu dyer . dyer tak marah . tp dyer tak nak ade ape2 feeling dgn aku . we all just scandal . i like.

so . lepas jmpe pun jarang cntact . no msg . no call . cume 1mse 2 tetibe nk msg plak . bile da msg2 . aku pun trick dyer utk nk jmpe dyer . whndu kan dyer yg special . winkkkkk
pujuk punye pujuk at last dyer nk jmpe aku kat kl lak . best sgt time 2 . and aku tak tawu plak time 2 last aku jmpe dyer .

lepas jmpe kat kl 2 mmg trus jarang cntact and da tak de jmpe . bcoz dyer da abes stdy and duk kt kg jerk di pontian . bile pujuk2 jmpe pun mmg dyer da tak nak . then aku da mls nk ajak dyer jmpe da . so 4get utk berjmpe . last kite bersama 1week b4 deepavali 2009 . time 2 mmg puasssssss gilerrr laaa .

only wawa can make me *satisfied* . miss wawa


In the Kuala Lumpur Nov.2009

0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates