Melaka Trip

b4 that aq pnah stay melaka on jan 2006 till july 2007 coz study at there (IKM Jasin) . and now aq pergi melaka wif my family . only my brother cant follow us becoz of work but him son can follow *SOFIA* . kalau pergi mane2 mmg dyer akan ikut . cucu kesayangan kowt .!!

actually pergi melaka bersebabkan *AIN* nk register POLI MERLIMAU . kalau tak, tak de la 1family nk berkunjung ke melaka ni hahhhh . we all go at 9jan 2010 (saturday) and check in at HOTEL per ntah . lupe lak name hotel 2 . tp hotel 2 near zoo . something like that lolz .

tp kat sane tak de g mane2 pun . juz go to A FAMOSA and sewaktu dgnnye . a bit boring la . but ok la . bcoz b4 that never go anywhere together . only hang out at jhr . mkn2 . 2 jerk .!! Ptg 2, nk dekat magreb we all mndi kt kolam renang yg ade dekat ngan our challet . abah pun join sekali mcm tak caye jerk abah pndai berenang . time nie seronok ciket sbb my nephew happening main air . suke tgk~~

time for dinner, tak de tmpat yg best nk pegi, so pegi je la kedai mane2 pun . dekat ngan MC . tp makanan dyer sedap . i like <3 . after dinner, turn aq plak nk p anta barang kt GMi tp time 2 just aq an my brother in law j pegi . sptut nye aq da kene balik GMi, tp aku nk spent time with my family *ngade2 siot* . esuk nye baru aq balik GMi . aku tak suke tuhh tp nk wat cm ner . perjuangan belum selesai lg!!

pg2 ahad aku da kene bangun sbb nk kene gerak bangi . aku sorg j . yang lain bersuke2 lagi kowt . aku pun tak tawu la time 2 depa suma wat pe . haha~~babai sume . aku pun gerak bangi . rindukan time macam ni . nk spent time together . *HAPPY* : )

*A Famosa*

*berhenti rehat*

0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates