alone in hostel

Hampir setiap minggu ditinggal sorang di dlm bilik . 
wht i have fell . of course boring yg amat
so wht i should i do during weekend
online?tido?buat assgment?
yeah . on9.tido.mkn.someting buat kerja
itu lah rutin aku pd hari weekend 
n sometime wht i fell is lonely
awek tak de . so kadg2 desperate sgt nk ade awek
evryday on9 to find some"awek" utk dijdkan teman pd weekend
but is fail . i think after that i never get awek from network
itulah nasib aku skrng . bile ade awek tak nak appreciate .
bile tak de awek terkejar2 nk cari awek .it "bullshit" i told u man
bile kau nk berubah wahai mohd izwan  kau bkn seorg yg seperti dahulu time skolah2 dulu
dulu kau bole ditinggalkan seorg wanita . tp skrng tidak lg . aku akan terase bile di tinggalkan
sbb ape . mybe aku buring time weekend atau mmg aku hndak seseorg yg bole bsme aku all time
perasaan ingin seorg awek hanye ade bile aku sorg diri pd weekend.
but not when in the clss or work day or also at my hometown . it never fell wht i fell rite now
damn . why must i feel like that 
may be my feelings changing becasue age factor
i dont thnk so .
arghhh~~so depreessed think about it
aku mst appreciate bile suda ade awek
tidak akan lagi mcnari lain bile suda ade awek
tp bole ke .?
no idea
so . ini lah yg aku rs pd ari weekend
asik rs nk awek jerk . bile suda ade tidak pernah nk series
i dont know wht will happen after that . 
ape yg aku harapkan 
cpat2 la mak aku cari kan aku jodoh .
settle masalah
FINISH!!!!~

0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates