go to i-City

mule2 nk pegi i-city ni tak planing pape pun . tibe2 jerk mlm2 tuh smpai i-city
bermule dgn sorang mmber nie dyer nk sgt balik kg . ape yg best sgt ntah balik kg .
so kite org pun plan supaye dyer tak balik jhr . mule2 just nk main2 kan dyer .
tak tawu plak plan yg "main2" tuh bole jd kenyataan .
abis saje mkn aku pergi sewe kereta kt tmpat yg aku sewe dulu2 .
nasib baik time tuh ade kete . sbb time weekend bese nye msti ramai org sewe kereta .
kami gerak dari hstel dlm kul 8 . time tuh hujan . mcm mood kureng jerk nk kuar hujan2 .
tp at last time dinner hujan pun berhenti . mood terus happy .
abis jerk dinner terus menuju ke i-city . tak brape nk jao la just amik mse 45mnit dari bangi .


bile da puas bergamba kami terus pergi ke uptown damansara just nk tgk2 barang jerk .
nk beli duit tak de . so tgk2 jer la . bile da puas usha2 barang kami terus lepak kt padang corner damanasara .
belakang SEGI COLLEGE . saje nk cuci mate . at the same time mmber sorang nie ade mmber kt segi tuh .
cewek plak tuh . kalau bkn cewek . mmg tak nk lepak segi time tuh .
kami abis kan mse mlm kt padang corner jerk smpai la pukul 4 pagi . then trus gerak balik bangi .
once da smpai bangi dlm pukul 5.30 kami lepak2 kat mamak sbb time2 cm tuh belum bole masuk hstel . sbb gate tutup
tepat pukul 6.30 kami trus balik hstel . waaa . so tired meyh
balik2 jerk trus on9 . smpai terase sgt ngantuk dan trus tido . . .


November10

0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates