Budak Mat Mod KL Jahat

apesal ngan budak Mat Mod kl nie .? ape nk jd ngan depa semua nie . haishhh . tidak pernah aku nmpak gelagat mat mod ni kt jhr . 1st time kt KL




4June2011 dlm pukul 4a.m aku dgn emma lepak kt Bukit Bintang depan mcD . dpan tuh ade la simpang 4 n 1 jln dr pavilion . time tuh dr pavilion trafiic light merah then dtg la 1 kumpulan Mat Mod nie dari arah Pavilion then tibe2 aku nmpak sorang mat mod nie turun dari motor dia dan ketuk2 kereta merz yg di bawa org asing maybe . tak sure sape yg drive merz tuh tp merz tuh bkn baru oke . 




Bila sorang Mat Mod tuh da pns yang lain ape lg . ade la dlm 10 biji moto time tuh n geng dyer ade la dlm 16org . ramai kowt . ape yg terjadi time tuh is Mat Mod tuh telah mghentak kereta itu dgn helmet dan ade yg bawak kayu or mybe besi lalu memecahkan cermin kereta Merz itu . tetapi org tuh aku tgk mcm tak kene hentak skali la dan org tuh pun aku rs org asing sbb dyer tkut nk kuar utk membls balik .




bile traffic light da hijau depa semua blah dan membakar-bakar pd Merz itu . tak lme tuh Mat Mod td pusing balik dan mngikut laluan Merz td tuh . tp mybe dorg tak jmpe Merz tuh sbb tak lme tuh depa lalu lg kt simpan 4 tuh dan balik ke rumah masing2 .




Dasyat wowww org KL . tp tak tawu la pure KL or mybe org Kg datang Kl buat ornar . tp aku msih tidak paham kenape Mat Mod tuh serang Merz tuh . ape la slh driver tuh . kasihan dyer . sob sob sob .


P/s - Jgn lah benda nie terjadi kat jhr ataupun pd diri ku sndri

0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates