Watch KARAK



KARAK 

Karak is movie from KRU studios release on May 2011 and genre for this movie is thriller/horror. My lil sis want me to download that video from Jiwang.org and watch on the television via DVD player.



Kelakar Semasa Menonton

Ape yg kelakar sngt nih . hahahah~~ Act aku sudah tonton KARAK dekat wayang and sudah tahu jalan cerita dia . AKU, AIN, SOFEA*my nephew watch together at 10p.m, mlm jumaat plak tuh. dgn belagak berani nya bukak sound kuat2 bajek mcm dlm wayang. hahahaha~~~

Karak pun start la dgn kereta org tuh rosak dan mule2 lg budak dua eko tuh da tekejut. yang tak bole blah AIN siap tutup mata daaaa . SOFEA relax jerkkkkkk .

Keadaan semakin cemas bila dah bermula sebenar nya cerita KARAK tuh . tibe dekat pekan KARAK tuh. AIN makin takut dan SOFEA jugak macam dah mula takut . datang rapat2 dekat aku dan memeluk aku . hahahaha~~~ padahal cerita jek panic . hantu tak de pun tp dorg takut mcam kejap lagi keluar hantu jerk.

Kat scene nk pegi toilet and dalam toilet jek yg panic and aku suke sgt kat scene nie jerk. bile suda lepas excident mcm boring siket even mmg mencemas kannnnn~~kat dalam toilet tuh bnyk part yg terkejut and mendebarkan . even aku suda tgk sblm ni tp still membuat kan jantung aku macam DRUM CROMOK . .


Lepas hbis scene kat dalam toilet, smpai lah kat scene yg budak2 tuh nk excident. AIN sudah tutup muka time tuh . dalam keadaan yg mendebarkan SUDDENLY . . . ade bunyi somthng kat lua macam ada org ketuk pntu . SOFEA berkata "bunyi ape tuh, terkejut pia" ain dengan tak pasal2 terus blah meninggalkan aku dan sofea . last2 sofea pun blah jugak tinggal aku sorg. aku ape lg blah jugak laahhh bukan sbb takut tp aku nk tgk bola time tuhhhhh ~~~MALAYSIA vs LEBANON . . . Pg esuk je smbung tgk cerita KARAK tuhhhh . . .


Ayat Yang SOFEA SUKA
"CIKKKK~~~Nmpak anak saya tak CIKKK~~~"



0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates