EyFa Eyreil

TiDak Ku sanGka Org Yang aKu Add aDalaH OrG yG pernah aKu kaPel duLu

Da lAme aKu loSt coNtact dGn dYer sejak dYer fruSt nGan Aku

TaPi SkrNg DyeR tIdak SomBong or BeNci aKu evEn aKu peRnaH buAt dyEr BenGang

skNg ni dpT la aKu sAy soRie kAt dyEr sBB buAt dyer beNganG or frUst ngaN aku dulu(2009)

da Lme aku nK saY soriE kat dYer tapi nO.phone dyer hIlang and nOw AkU sudAh Dpt BaliK no.Phone Dyer

dan Juga Aku Mntak dyEr teriMa akU as friEnD mCm duLu2 cuma dYer taK mahu jMpe aKu Lagi

Aku PlaK yG teRasa fRust . . HaHaHa~~




hOpe kwn Yng ni pUn berkekaLaN~~

0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates