Malam Merdeka Raya


Tahun ni 1 syawal bersebelahan dengan sambutan hari kemerdekaan. So apa lagi, need to celebrate for both of days with fireworks. Rm200 thoo, hbis duit elaun aku beli mercun tp dpt nye tak berapa nk bnyk . . . hmmm tp penat jugak la menghabiskannyaaa . . nsib baik abg2 ipar aku ada tlg hbis kan . . . .

Lepas pengumuman hari raya, jiran2 aku dah mula dgn mercun masing2 and sgt bising time tuh . . aku nk solat isyak pun tak khusyuk . . Hbis solat aku pun keluar kan mercun2 aku yang tak banyk tuhhhh . haishhh perang sakan nohhh mlm tuhhh . even hbis Rm200 but aku rs puas mlm tuh and my family also look so happening at that night . . Nx year i will celebrate with more fireworks . . .



This is for Rm200 get China 8 feets 2 pcs,
Thunder King 2 Cotton, Thunder Clap 1 Cotton and Cake a.k.a Battery 4pcs


Org yang capture nie takde seni langsung dlm photoghrap.
That why jadi cam tuhh pic nye . tp mcm smart plak api tuhhh


China 8 kaki . pnjang sgt and tak tawu nk gantung kat mne.


Knpa main mercun haram.??inilah sbbnye, pencemaran udara~~
Jerebu sekejap halaman rumah akuuu~


0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates