BUDAK PULAU yang TULI

Ade ke patut dia (budak cina bukit) memburukkan johor semata2 untuk kebaikan diri sndri dan negerinya. Dia telah berkata yang JOHOR tidak selamat, Johor bukanlah negeri yang selamat kerana penuh dengan jenayah dan peluang untuk diculik sangat mudah berbanding Pulau Pinang.


Mangkuk bin Hayun lahhhh siapa yang berkata seperti itu, sbb aku sbg rakyat JOHOR tidak rasa bahaya atau ada ancaman bila berada di johor dan bukan aku saja malah semua rakyat Johor rasa selamat bila berada di johor . . ERHHH bukan rakyat johor jerk yang rasa macam tuhhh TAPI rakyat budak PULAU tuhhh pun ada di johor dan mesti mereka rasa selamat kannnnn, kalau takkk mesti mereka yang BUDAK PULAU nie dah balik PULAU mereka...

BUKTIKAN lagi yang JOHOR adalah negeri yang selamat!! Budak PULAU tuh berkata lagi, kalau datang ke johor mungkin akan di culik dan rakyat singapore adalah rakyat yang akan diculik. . oh.tidak.com!!! BUDAK PULAU tuh mmg TULI, dia tidak pernah dtg ke JOHOR maybe that why dia ckp macam tuh, kalau betul apa yang dia cakap, tak de la ANGSANA tuh penuh ngan org Singapore, CS, JUSCO, kenapa ramai org Singapore.????

LAGI BUKTI yang JOHOR selamat, aku peraktikal di sebuah kilang, dan di dalam kilang tuh ramai org yang bukan rakyat johor, ni bukan operator but org yang dalam department akuuu dan dalam department uh ade BUDAK PULAU yang dah bekerja di JOHOR selama 4tahun sejak berhenti dari sekolah, tak de pape mslh punnn. So ape maksud nye tuh.?Maksudnye JOHOR adalah selamat kepada sesiapa saja yang nk datang ke sini sama ada nk bekerja atau jalan2

ITU CINA BUKIT TULI punya orang, kalau aku jd MB JOHOR aku da halau budak2 PULAU yang bersepah kat JOHOR nihhh, silap2 dia pun suka berjalan2 di johor kowttt . SUKA HATI mak bapak dyer jerk kutuk NEGERI aku, nasib baik SULTAN Johor yang sekarang nih BAIK HATI, kalau takkk da kena lempang.



JOHOR adalah antara negeri yang banyak pelabur berbanding PULAU yang kecik tuh, 
JELES lahh tuuhhhhh BUDAK PULAU erhhh~~

3 Say Something:

Anonymous said...

lempang je laju2,,,sebab singapore punya orang kat sini berlambak lah aku slalu sangat tersekat samapai 1 jam kat jalan raya..huahauahauua....

gmiDOTstudent09 said...

nk lempang sapa.?org singapore ke BUDAK PULAU tuh

Anonymous said...

sape budak pulau tuh . nk kenal bole.?nnti bole i pg penangan siket

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates