Cuti Sudah Habis Bro


-Amacam cuti seminggu, best.?-
-Cuti sudah habis, esuk keja dorh-


Arghh!!~ rs mls seyh nk masuk keja setelah cuti seminggu neyh, berat sangat rs diri ni nk lakukan tanggungjawab yang tak habis lagi nie. Tidak ku sangka da 2 bln aku practical and tinggal 6 minggu jer nk hbis kan seksaan practical, tuh pun mls lg

Btw, make it easy so that kita rs semangat nk laksanakan tanggungjawab nie and jangan mls2, bila mls semua jadi unhappy dnga apa yang kita lakukan. Buat dgn ikhlas supaya semua akan berjalan lancar~~AMIN!!

Kepada mereka yang sedang bersekolah esuk pagi jangan mls2, sblm tidur niat nak bgn utk ke sekolah bkn niat puasa okee~~ dan bersemangat utk ke sekolah sbb final exam kan dah dekat. so semangat siket, cuti pun dah dekat..~~

Dngr citer esuk trial SPM, btul ker.?anyway good luck lah kepada yang ambil SPM thun nie semoga dapat keputusan yang baik-baik~~jangan ingat rya saja, stdy tuh lagi pnting.

Hari pun dah mlm, i want to sleep, esuk keja nk kena bgn pagi and harap 6 minggu yang akan dtg nie dpt laksanakan tanggungjawab as practical student sebaik-baiknya dan cepat2 lah 14.10~~



Siapa2 yang sedang practical neyh, selamat BERAMAL di tempat anda kerja

0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates