DUIT TAK CUKUP

MEMALUKAN . . . kejadian ini berlaku pada waktu malam di TGV Tebrau City pada hari KHAMIS 15 September 2011 . . 
Duit tidak cukup sbb nk beli tiket wayang laaa~~Da la beratur panjang-panjang . . last2 duit tidak cukup plak untuk 3 orang tiket wayang cerita JOHNY ENGLISH . .

Dgn muka belagak duit bnyk dtg ke kaunter and bertanyakan tiket cerita Johny English untuk 3 orang yer, akak kaunter tuh tunjukkan la seat yang kosong tp yg kosong hanya la seat yang depan saja. Kami mntak cerita lain, RAYA TAK JADI pulak tp cerita raya tak jadi pun seat da depan2 and mintak balik cerita Johny English . Pikir time tuh punye la lame untuk select seat and bile da decide akak kaunter tuh ckp la harge tiket tuh ~~Semua skali RM42 . . Aku pun keluar kan la Wallet and mmber aku pun keluar kan wallet and seingat aku duit dyer mmg la tak bnyk time tuh sbb belum CUCUK lg.

Dgn muke berlagak aku ckp "bia aku byr dulu" and bile tgk wallet aku tgk ade RM20 jerkk ~!!HAISHHH . . 20+15 brape yer.??jawapan nye ialah 35 . . . mane cukup mehhhhh and aku mule bengang ngan akak kaunter tuh lalu bertanyakan soalan bodoh "kenapa mahal sgt kak"? akak tuh ckp harga biasa la public holiday . . aku pun menambah "kak kan belum public holiday lagi, esuk la public holiday knp mahal.??!! akak tuh diam jerk
Member aku pulak bersuara " kak kalau kite beli 2 tiket and 1 book dulu boleh tak"? aku GELAKKK kan jerk . . akak tuh jawab "mana boleh, kite terima on cash jerk" Member aku tak puas hati and ckp "boleh la kak, nnti kite byr laaa!!" akak tuh diam jerk . . . aku nk cover malu and nk beli 2 tiket jerk. mmber aku lg sorang tuh lantak dyer lahhhhh tp kawan aku yg kt sblh ingt kan "hbis dak DAUS tuh mcm mne"? aku pun ckp kt akak kaunter tuh "tak pe la kak"!!! dan terus blah dgn muke yg sgt malu . nasib baik org yg queue tuh mcm tak tahu jerk ape yg terjadiiiii~~

Aku dah kusut nk tgk citer ape nihhh. nk beratur balik mmg tak laaa~ Bile mmber aku yg lagi sorang tuh smpai and aku suruh jerk dyer beratur and beli tiket wayang apa2 jerk . . 
KAMI tgk cerita FRIGHT NIGHT . . cerita ponitanak yang dahaga kan darah. Cerita ni best, seram, and sound effect is good, menarik cerita ni and tak rugi kalau tgk cerita nieee






PASAL duit tak cukup tuh mmg memalukan, tp kalau aku tgk berdua jerk mmg cukup sgt duit tuh. Lepas ni msti aku kene care bout money yg ade dlm wallet aku, tak nk ia berlaku lagi. cukup la sekali dlm seumur hidup akuuuu~~~

0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates