Main Blog Macam Main MySpace

Apa yang samanya, apa yang bezanya antara Blog dengan Myspace?
Yang samanya ialah design of this page, which is kena pndai main dengan HTML or kena pndai bernetworking
Tp yang bezanya is Blog for your note or diary maybe, or sometimes for your advertisement.
Myspace is for networking or chatting with others people and easy to find new friend but for blog it can to find new friend but not easy maybe, and not to many people that have blog but many people have Myspace. That was i felt, i don't what your feels or your opinion with this topics.

Btw, ada lagi ke yang main Mysapce.?semua sudah ada FaceBook je or Tweeters. Myspace aku pun ntah2 da kene block sbb da lama tak bukak. passwordnya pun sudah lupa, how come i want log in, just ignore and just online FB . . .

Nk design blog sndri amat susah, kene explore sndri kt google and sometime kene tanya org lain yang ada blog, so tak de la pening sgt nk mencari apa yang kita nak~~ macam aku nk explore bnda ni amik mse and kene ade mood. Msti nk kena tgk blog org and tgk apa yang kurang kat blog aku and kadang2 aku just test jek kt blog aku utk memastikan aku pun boleh buat macam dorang. 

But now aku da selesa dgn blog aku sekarang, tapi kalau ade lg yang menarik msti aku nk jugak tmbah, kalau sapa2 ade trick or tips for blog just share with me because i want try it. Who know about HTML come teach me, because i love HTML but pening nk exploreee . . .


P/s:  Seronok bila ada followers ramai

0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates