baru balik tgk bola


Tengok bola kat seksyen 15 sgt lah crowded. 2 game dapat tgk mlm nie, first tgk arsenal vs chealsea and bajek chealsea bole menang tp mlm nie sgt la ajaib, arsenal bole dpt 5 goal while chealsea just dpt 3 goal jerk.

Second game tgk negeri Sembilan vs Terengganu tp dpat tgk 2nd half jerk. Mlm nie mlm negeri Sembilan sbb dpt 2 goal manakala Terengganu dpt 1 jerk. ingt kan Terengganu boleh menang selepas mendahului negeri Sembilan tp tidak lama selepas itut negeri Sembilan dapat 2 goal. Goal pertama sngt mengecewakan penyokong Terengganu sbb salah keeper.

Balik tgk bola nk buat in-plant training report tp masih belum ade mood lagi that why aku sedang updated blog ketika ini. selepas ini may be nk change templat for blog then baru buat report. hmmmmmmmmm~~~ Sleeeepy

0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates