Ending Tahajjud Cinta Yang Mengecewakan

Smlm baru jerk tamat sudah tahajjud cinta yang slama nie aku tunggu apakah penghujung dia. 
Tapi agak mengecewakan, membosankan dan memenatkan kerana ending nya yang tak cukup input dan cukup pengajaran serta tergantung.

Ustaz tuh sptut nye kena seksa ke, tangkap ke, baling dgn batu macam solah dan seri kena ke baru la best, 
ni just org ramai2 datang utk tangkap then stop kat situ jerk. Takde keadilan disitu yang cuba ditunjukkan

Agak terbaik jugak la godaan SURAYA dalam cerita tuh smpai ustaz pun tak boleh nk kawal,
 kalau di panjang kan lagi cerita nya kan bgs. Maybe ade smbung kot tahajjud cinta 2. 
so tunggu je la nnti, takpun tahajjud cinta the movie lagi best.
 Apa2 pun mmg tak puas tgk ending nya macam tuh jerkkkk~~~TERGANTUNG!!

0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates