Jumpa Kawan Sekolah Di Facebook


Semalam Add budak2 sekolah menengah dulu, and ade member sorang nie dyer da ade band sendiri and sgt awesome music dyer. Dak ni ajak aku join band dyer for play guitar, tp aku dgn rendah dirinyer aku tak layak main ngan band dyer, sbb band dyer da pergi jauh even band dyer just main kat gig2 kecil tp band dyer top dalam arena thrash metal. 

Rasa macam nk join jugak tp aku takut tak bole main lagu dyer, sbb sgt laju dan bising even mmg aku minat lagu2 metal macam tuh tp utk main di depan org ramai mmg tak snggup kot, kene otak ade isi baru bole main kottt!!

Tp apa2 pun aku doa kan dyer supaya lebih maju dlam career dyer.

0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates