20-11-2011 What ups

a whole night i not sleep because of wht.? do assignment.?Hang out.? or whtever. i not sure for what i not sleep last night. suke suke jerk!!!!

weekend yang membosankan. nothing special to do. tido mkn lepak( including play card, watch movie, and BAHAN org)sometime open laptop for doing assignment but bile lmbt loading online kejap. Facebook yang membosankan, sekarang ramai yang share benda2 lucah atau benda yang bole berperang sesama manusia ataupun yang tak sedap dilihat. (yang lucah oke la but tak cukup bgs). 

Tidak cukup tuh, sekarang hangat dengan bola sepak sukan sea, INDONESIA! tidak puas hati dengan rakyat malaysia, tak tahu kenapa smpai jadi macam tuh, kalau tgk page2 indon mmg sakit hati tp mls nk layan so LOG OFF.

Bile da log of baru la bole buat assignment, IS THAT TRUE????oh tidak sama sekali, bile aku da ofline, nmpak plak guitar kat sebelah so ape lagi~~~headband satu kali, bile da penat tido. So bile nk siap kan assignment.?????huhhhhhhhh~~~ari2 aku overnight tp keja tak siap2 jugak!!!!

Sejak duk uma sewa nie, selalu tido after subuh~~nk kate buat keja tak tp semua org nk tunjuk hebat yang dia bole spent a night dengan tak tido. Aku pun terikut sekali even mmg aku la juara!!!tuh la life aku bile dah duk uma sewa nieee!!!! sama boring macam duk hostel jugak . . . . . 

actually my assignment is only for final year project proposal, and now only need to modified drawing ( tu je la yang asik2 aku hadap ) dua minggu lagi nk present . so after present aku dak tak yah pikir pasal proposal and just think about how to fabricate my mould soon.    I WAIT WITH PATIENT

0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates