Belajar edit html code di blog

Hello, anybody home?

Just wanna share about somethings look good to all blogger for advance user. HAHAHA

Semua tahu HTML coding kan?Bila nk tambah sesuata kat blog mesti kena pergi ke Edit HTML and paste apa yang korang nk tambah tp kat sini aku nk kongsi macam mana nak edit HTML code yang sedia ada mengikut kehendak korang seperti ubahsuai jenis atau saiz tulisan, ubahsuai color background, ubah jugak saiz header and whatever else.

So, kalau korang nk belajar semua tuh follow la blog aku yang kedua nie, tp blog kedua nie bukan untuk memfollow korang, saja tak nak buat semak kan blog yang nie, dan jugak blog kedua nie aku nk buat tutorial autocad 2D, 3D inventor design dan juga apa-apa sahaja yang aku boleh kongsi sebelum aku tiada di bumi ini. Harap Korang support ilmu yang aku nk kongsi nie. Klik sini untuk ke blog kedua aku.





2 Say Something:

justine bct said...

wow nice tutorial..keep it up bro.
im bct doing coding at bestcooltop social networking..if u fell free visit us here http://bestcooltop.com/bct

Anonymous said...

@justine bct whow. nice page of trick . btw, thanks

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates