boring at now

sleepy,boring tu yang aku rs skrng
bila balik kg. mcm ni la jd nye
bila tak balik rndu kt semua org,
tp bila balik, siang je meriah, mlm semua tido awl
tak puas nk lepak dgn anak2 aku ni
tgk gelagat dorang ngan macam2 kerenah
bila jadi cm tuhh, siang aku kene lepak uma ngan anak2 aku
bila mlm plak lepak ngan kwn2 aku kejap jerk sbb dorang keja.
FELDA TAIB ANDAK makin sunyi ngan kwn2
ramai yang da kawin, keje jauh2, so bila balik aku terperap jerk kat uma ni

At this time, aku sngt boring, tak macam kt rumah sewa
kat sana mlm jd siang, siang jd mlm . . .
bila da tawu nk wat pe.?aku updated blog
download movie. tp mlm nie semua tak mnjadi . . 
update blog pun tak nk tawu nk story ape
nk download muviee tenet slow sbb anak2 aku da bantai utube ari2
soooo, what can i doooo just tell what i have feel rite now,
no special post, ni lah org SINGLE, post bnda yang tak best jerkkk
skali skale nk jugak post yang JIWANG2 . . . but i dont have that content
hmmmmmm . next, i think i want go to sleep and back to BANGI at the morning

2 Say Something:

Mimie Michiko said...

aik.. dah kawin ke?? =)

gmiDOTstudent09 said...

@Mimie Michikoanak buah laaa . hehehehe

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates