Download Ombak Rindu

Sesiapa yang belum tgk Ombak Rindu boleh lah download movie tuh di sini, tuh pun depend pada sapa yang internet laju. Movie berformatkan RMVB dan diuploadkan oleh crew SYOK.ORG. So, pilih la Host.Web mana yang korang suka.




Filesonic

The Jungle

Uploadstation

Mediafire Part 1

Mediafire Part 2


Enjoy!!!

7 Say Something:

Onitsuka_hana said...

teringin nak tengok tapi xska download2 nie..swuh kwn download lah :P

mimie_za said...

keh2...try tkr blogskin jgk erk..xreti la kite..tgk lg semak..

mimie_za said...

dh 2..npe xtkr2 lg pun tgk awk puny blog ni..sush nk chat..hehehe

nia marlissa said...

kalau donload ombakrindu lmbat loading ... pinjam vcd bulih ? haha

Mishter Izwän said...

@nia marlissa sy pun download jerk . lau nk amik softcopy mai la dtg uma

A'ishah Kamaludin said...

saya lah orangnya yang belum tengok lagi tu.. Orang duk cerita cerita kita senyap je lah dulu...

Mishter Izwän said...

@::A'ishah Kamaludin:: hahaha, pegi la donwload, sy pun bru pas download, cite nye tak de la best mcm kl gangster. huhu

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates