rock the world 2011:adrenaline

Just go back from watch Rock The World live on Stadium Merdeka. Get a free ticket from my housemate. Actually, tak plan pun nak pegi tapi dapat tiket free nk jugak tgk live RTW itu pun smpai da pukul 8p.m but still rmai org. . .


Nk habaq maiii about RTW 2011, it happening with crowded even band yang perform ramai tak kenal just kenal Bittersweet, Monoloque ft Atallia and The Azenders. Semua line up kali nie macam bnyk kepada Hardcore Band dan juga Grunge apa-apa pun masih boleh layan lagi . . .





Smpai je bittersweet tgh perform, lagu2 dyer ramai org yang bole layan dgn mcm2 style, ade yng headbang, dan lain-lain . . . nk tgk monoloque tapi dyer da perform awal so trus kan dgn band Akta Angkasa, The Azender dan lastly tgk The Padangs and seterusnya mmg semua band yang tak nk bg org tidoo . . .

Capture From Grand Stand

Gmba tak dpt nk ambik sbb camera tak bole bwk msuk (mmber kate) so dpt amik 1 gmba jerk using phone . . .btw thanks to my housemate bring me to watch live RTW 2011 also get a free T-shirt, i just watch RTW before on VCD but now i get watch live on Stadium Merdeka . . .THANKSSS
Hari pun da lewat, GOOD NIGHT to all readers . . . 



0 Say Something:

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates