09.01 Malaysia Bakal Huru-Hara?

Esuk adalah penentuan untuk Anwar, sama ada hukum gantung atau pancung di dapati bersalah atau tidak! tp mungkin keadaan menjadi lebih teruk bila anwar didapati bersalah sbb mereka2 yang sokong anwar akan membuat perhimpunan pagi, seperti di sekolah, nyanyi lagu negaraku di area KL but dont know which one!!


Whatever else, yang kita mahukan keamanan even Anwar didapati bersalah, mmg itu adalah takdir utk dyer walaupun hakikatnya dia tak bersalah, skrng kita tidak tahu kebenaran di dalam negara ini, semuanya seperti dalam perancangan!! so what can we do is doakan negara kita aman, doakan org2 yg kita rs dyer baik like Anwar, doakan la dyer supaya nasib dyer dibela itu pun kalau btul dyer tidak bersalah!!!


Before that, I ever read article about 2012 long time ago, and it is about in Malaysia! Someone will make Malaysia chaos!!lupa nme dyer, tp artikel tuh aku bc 2009 di mana time tuh sudah tersebar tentang bencana 2012!!!and what I worry is 090112 will make malaysia in tragedies!!


So, semua rakyat Malaysia doakan keamanan negara, jangan sia2 hidup anda dengan demonstration yang boleh mendatang dosa kepada kita!!Peace Yawww

7 Say Something:

msredcheesecake said...

Memang harap negara kita ni aman je... Kalau nk protes pun ikutlah cara yg betul...

Aien Not Alien said...

sama2 berdoa negara kita aman...


bersalah atau tidak akhirat nanti penentu...hukuman dunia bersifat sementara, kalau terlepas apa boleh buat...

akuamir said...

huuuu... jangan risau,, anwar manusia jugak.. klo dye tak salah alhamdulillah.. klo dye salah takkan terlepas punye.. dunie boleh la

Mishter Izwän said...

Anwar didapati tidak bersalah, tp keadaan yang tidak diingini tetap berlaku, kalau anwar bersalah bkn bom je yg meletup , silap2 bangunan pun meletup jugak. huuhuh

Miss Nadya said...

nothing to say for that case lah...huhu...

p/s :: lorh..mmg tak pernah datang eh??cakap mcm pernah g jerk..ee..

Miss Nadya said...

xmarah pun..

p/s :: eh suka lah komen tadi..:)

Miss Nadya said...

betui betui..tak marah pun..:)

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates