Countdown New Year 2012

Firstly, I want wish to all blogger HAPPY NEW YEAR 2012. So, where are you celebrate last night? Sure happening right but for me only celebrate with my bff. Huhhhhh!!!~laki2 pun ade bff jugak erh?hehehe~~geli seyh!!!


Ok, I going celebrate with my friend, all guys and no girl~~kat jhr boring tak de event2 yang menarik utk tunggu 2012 cuma ramai org yang bertempiaran di DANGA BAY. Kata mak datuk NUH GADUT tak bagi buat event, that why at FUN ZON I look no event like last year, just people outing for looking firework, maybe!!!!

Kami keluar lambat dan terus ke DANGA BAY, jalan jammed macam ade JOM HEBOH plak tp hakikatnya tak de pape pun cuma ade FIREWORK SHOW jek!!Kami pun cepat2 parking dan terus tgk Bunga Api yang dapat tgk dari jauh jerk sbb dah keluar lmbt!!Lepas tgk bunga api terus ke FUN ZON and snap2 siket!!




Habis dah snap2 di FUN ZON, going to dataran JB for find some food to eat, so at there have STEAMBOT but at last night KUAH dyer tidak berapa sedap tp disebabkan lapar kami makan je lah!!Perut da kenyang kami terus ke JALAN LIDO untuk menonton MAT REMPIT dan mat HONDA V-TEC buat bising!!Enjoy tengok mereka yang terlalu fun dengan aksi2 mereka sbg "samseng jalanan" tp nasib mereka bernasib baik sbb tiada kemalangan yang tidak di ingini berlaku!! so kami pun snap2 lagi smpai la habis batery camera.!!






That all for my activity on countdown 2012, Thanks for read!!!


15 Say Something:

Farah Musa said...

Salam.. hey there.. FM mnta maaf banyak2 ye.. FM dah follow blog ni dua kali. Mungkin ada masalah connection sikit. Tetapi untuk kepastian.. tuan punye blog tlong check ye.. minta maaf..

CikAnyss' :O said...

happy new year jugak !! dan semoga berjaya dlm dunia blogging .. hang out dekat blog anys meh ,hehe

Mishter Izwän said...

@Farah Musa It oke Farah, line tak oke kot tuh

Mishter Izwän said...

@CikAnyss' :O tengs anys sudi dtg, jgn lupe visit again k

nitnot said...

HAHA im just lepaking at home jee tengok cerekarama , lagi best , takpayah nak celebrate sangat , bukannya hari merdeka punn .


*peace ;P

Mishter Izwän said...

@nitnot hehehe, bgs nye dyer macam anak dara sunti.

Cik Aini Lavender's said...

if ajak polis join skali ngan mat rempit tu mesti lg best =)hehe

Mishter Izwän said...

@Cik Aini Lavender's polis pun ade join skali la, ramai jugak yang kena tahan smlm, smpai kena tolak moto ke balai, Kesian!!

aReLaN said...

at least smbut la gk ngan mmber unlike me, smbut sorg2 kt rmh tgk bola.hahahah

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Selamat Tahun Baruuuuu

Mishter Izwän said...

@aReLaN oke lah, ade gak yg nk dtonton

Mishter Izwän said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA Terima kasih, happy new gak kat ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

yaya said...

wahh , wahh :)
best tuu kat Danga bAY ,
TAKK AJAK PUN . HEHE !

yaya said...

wahh , wahh :)
best tuu kat Danga bAY ,
TAKK AJAK PUN . HEHE !

Mishter Izwän said...

Yaya org jhr ke.?

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates