Giveaway Tiket Wayang oleh Muazfaris 2012


Hi Gangs!!!
Hari nie nk join giveaway plak, di tag oleh Lyana dan rs nye soalan dyer tak susah that why aku join, tp kalau tak menang pun its oke, tak rugi pape and tak untung pape pun, and kalau korang2 nk join just click picture di atas oke!!

Soalannya ialah Siapakah watak utama dalam filem terbaru Contraband?
Jawapannya ialah Mark Wahlberg dan Kate Beckinsale

Oleh itu orang aku nk tag ialah:-

Hope korang join, tak join pun tak pe!!

22 Say Something:

Muaz Faris said...

trimas bro krn sudi join..

semoga berjaya.

Nurul Aisyah said...

haha

ツ Bieaz ツ said...

rajinnya....hehe

aReLaN said...

thanks bro.nanti aku buat.hoho

Mishter Izwän said...

@Nurul Aisyah knpe gelak?jahat nye

@ツ Bieaz ツ mne ade rajin, ni ngah bosan2 boleh la

Mishter Izwän said...

@aReLaN orite gengs, nnti dpt hadiah boleh kgsi 2, hehehe

mimie_za said...

mne taw jwpn pe..tiru xpe ker.heheh

mimie_za said...

mne taw jwpn pe..tiru xpe ker.heheh

Mishter Izwän said...

mimie_za tiru je. hehehe

dill said...

selamat menang!

dill.

mimie_za said...

xkantoi ke..hehehe

Mishter Izwän said...

@ dill
thanksss

@mimie_za hahaha, jawapan sume sme la!!

Lady Emilya said...

good luck!! :)

Mishter Izwän said...

Lady Emilya > tengsss

ツ Bieaz ツ said...

tengah2 bosan kalau xbosan sah2 xbuat kan :) hehe

Mishter Izwän said...

ツ Bieaz ツ tahu tak pe, sume nie tuk mnggu nie jerk, nx week da tak de mse tuk sume ni termasuk updated blog

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

smoga bjaya :)

Cik Azizah said...

gudluck! hehe

msredcheesecake said...

Good luck.... Kalu mng dpt bape ticket?

♥AienNajwa♥ said...

Gudluck Yer kamOo..(^_^)..

Mishter Izwän said...

thanks to who wish me luck!!

msredcheesecake > tak tahu la dpt brape, 1 je kot

e-lyana said...

ehem2, wish you luck 2, heeeeeee :D

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates