Happy Birthday To Me


Happy Birthday To ME
Happy Birthday To ME
Happy Birthday To IZWAN
Happy Birthday To ME


Yeah, im 25 now, 
thanks GOD bg aku hidup smpai 25 tahun
Dah tuwe pada dasar umur tp tidak pada rupa
bnyk harapan aku pada umur 25
pada umur 25 lah aku akan mula bekerja
umur 25 juga aku akan mula cari jodoh(tak habis2)
mungkin umur 25 nie lah aku hendak kurang kan beban my parent
aku nk capai harta2 yang aku inginkan pada umur 25
semua berubah pada umur 25 in terms of friend, hobby, whtever
dan yang paling penting, umur 25 ni aku nk berubah kepada org yang baik
hapuskan dosa2 besar aku pada usia 25-InsyaAllah
Harap, aku akan jumpa nombor 26 akan datang-AMIN

12 Say Something:

Cik Aini Lavender's said...

wahh..hepi beseedayy!! wish u all the best!hopefully suma yg d senaraikan tu d angkat & d makbulkan Tuhan..Amin =)

erkk last but not least = yg no 6 tu klu xdpt cari jgk bleh postpone ke next year ye.hehe =p

msredcheesecake said...

Happy birthday.... Lambat pulak wish.... May all ur wishes come true...

KaK LimAh Si SupiR said...

hepi bday ^_^

ツ Bieaz ツ said...

hapi besday...
hapi besday...

wahhhh banyaknya harapan hehe semoga termakbul aminnnnnn....

crunchycookies said...

slm,
selamat hari lahir..semoga pnjg umo n murah rezeki..:)

Mamimo ♥ said...

Happy Birthday Encik. ;)

May ALLAH bless you.
Semoga cepat naik pelamin.
Semoga terhapus dosa.
The most important is, semoga ber-birthday lagi next year! :)

e-lyana said...

wahhhh :) happy birthday :D

Safinah Harun said...

happy belated bday..may Allha bless u..smoga harapan kedua akhir itu dimakbulkan....amin..

nur_za said...

happy bithday..alo..sori lmbt

Nurul Aisyah said...

ye ke??? happy birthday wak...

Nurul Aisyah said...

tunggu sy genab 15 pula.

Balqis Nazid said...

eh..terlambat lah..
Happy Belated day fren..
Better late than never kan ahaks...

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates