KERAMAT = MEMBOSANKAN

Salam 1Blogger!!!!
Tadi ptg baru lepas tgk cerita keramat, penat download kat syok.org at last membosankan . . nk tahu sebab ape aku nk tgk petang, sbb ingtkan seram sngt lah cerita KERAMAT nih, tapi alahhhhhh, cerita gang pengembaraan UPIN dan IPIN lagi seram!!hAhAhA . . kesian aku kena game dengan cerita yang badget seram tuhhh

Cerita dyer aku tak berapa nk paham dan aku mmg tak nak paham, cuma aku tahu cerita tuh pasal ilmu2 hitam yang pernah dipelajari, lepas tuh ade motif dengki dan di adikan hubung kait dengan tongkat keramat!!!NtahApaApaNtah lahhh . . aku layan jek lah!!!

Lepas nie aku nk layan PETALING STREET WARRIOR pulak, di buat oleh bangsat negara, kalau dulu dia ni buat cerita nasi lemat 2.0 and cerita dia mmg kelakar lah, bukan jalan cerita dyer, tp kelakar sbb kenapa cerita macam tuh boleh wujud!!!!Aduyaiiii . . .

Takpe lah, layan jerk hasil karya mereka2 nih, dan korang pun layan lah cerita KREKO*Tesya punya perkataan* aku ni!!! SayonarA

19 Say Something:

Ungu Violet said...

memang tak tengok pun...ngee

Iffah Afeefah said...

mujur tak tgk

cte melayu

sedih kdg2

kualiti?

hurmmm

akuamir said...

haha,, aku dah muak cter hantu melayu.. try citer hantu thailand baru sedap.. :)

eva said...

tak seram eh crita tu? tak jadilah tgk hehe..


crita bicara hati taklah sesedih ombak rindu.. ada lucu n sweet ckit hee

BENA said...

mALAS dah tengok cerita hantu sekarang . ak seram ! hampeh . yang cerita al-hijab dulu tu pun lagi tah papeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee je ! hehehe :)

Ckin Kembaq said...

tak penah tengok gi..hehe

e-lyana said...

errr, KERAMAT? memg xminat lah, huhuhuh
PETALING STREET WARRIOR lagi mengarut trailernya >.<
huhuhh
ermm, skrg, wayang xbnyak cter best lah ~~

msredcheesecake said...

Setakat ni akak tengok citer hantu melayu takde yg menakutkan.... Padahal akak ni penakut...

ツ Bieaz ツ said...

hahaha kena gak ngan ceta keramat.
sy dah lama Xlayan ceta hantu melayu mmg Xseram langsung.

Nurul Aisyah said...

owh... x best eh? huhu saya x tgk lagi...ok..happy watching!! :))

Nursyahira izzati Ngadimon said...

seriously ? kiraa okay lah download kann . eyra hang out dengan kwn2 . boleh diaorg beli tiket KERAMAT . cerita diaa . PEHHHHHH ! nyesal belii tiket tuu ! haihhh

Cik Aini Lavender's said...

wahh..nasib cik lavender x suka cite hantu..baek layan bujang terlajak =)

TSYA'Z (~_^) said...

hahah.... woit...curi perkataan I...

missSenget said...

nah hdd..

tolong transfer cerita tu kt aku...

hahaha..

El-Janna said...

trahu mmg tak best^^

Ain Dzaya said...

yeke?
ain ta tgk lagi pun..klu tul buhsankan..abes duit tiket je lorh..

dengan gagahnya ain bersengkang mata buat entry nie =)

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rindu-perasaan-sakit-yang-indah.html

KaK LimAh Si SupiR said...

laaa..ye k? iklan pny gempak ahh mcm seram

fathiahRAIHANA said...

cite ilmu hitam pelik2 ni tak minat --"

CikUna said...

hurm.. cite melayu?? kengkadang trailer je cam gempaq kan?kan? huhu

\\( ^_^ )//

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates