Mozilla Firefox Bergerak-Gerak

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera nya pun Haduiyai


Hali ini nk tunjuk magic show, hahahaha!!pndai lak gua wat magic annn, tp benda nie gua suke dowh and nk share kan korang2 yang belum pernah try lagi, tp kalau tak nk try pun tak pe, nnti korang gak yang mundur IT tak try benda nih, kuang5!!

Jom ar kite cuba, gua pun bukan pndai bertalbiah nih, tp gua rs available untuk mozilla jerk kot kalau korang takde download la mozilla dulu yer, kalau dah ada korang bukak mozilla firefox dan copy code dibawah nie!!!


javascript:function Shw(n) {if (self.moveBy) {for (i = 35; i > 0; i--) {for (j = n; j > 0; j--) {self.moveBy(1,i);self.moveBy(i,0);self.moveBy(0,-i);self.moveBy(-i,0); } } }} Shw(6)


Sudah copy? pas tuh paste kan di address bar dan press Enter!!
So, apa yang korang dapat?Dpat duit tak? korang cuma dpat buang masa jerk!!!huhuhu


Selamat Mencuba dan Banyak lagi disini

8 Say Something:

dunia pelangi said...

HAHA ! penat jek bce :) haish

Mishter Izwän said...

Best tak tgk mozilla wat magic, hahaha

liza nora said...

hm.. apa lahh.. hehe

Mishter Izwän said...

apalah apa? da try lum?

Nurul ain said...

tak ada mozilla... jadi tak boleh try =.=

Mishter Izwän said...

oh yeke, rugi nye tak de, sbb mozilla it good one

NOVA said...

apa nyer yg megic...??

Mishter Izwän said...

hahaha, bukan magic la, ia cume trick dari javascript, hebat kan org yg creat code tuh

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates