No Water Supply

Good Evening, Goten Abend and Goten Natch yang sudah tidur!!
I just come back from hang out, then go to toilet for wash my face and no water supply, DEMN!!
Did you want to know, my hometown everyday no water supply and for your info at this time the supply will be disconnect and will be ok at 11am or 12, sometime a whole day no supply, sngt mendukacitakan!!!


Adakah anda tidak berasa pelik disebabkan mslh ini, knpe bekalan air tidak terputus pd waktu siang, and for your information again, the problem is that there damage on the pipe!!yang peliknya ia berlaku kerosakan pada waktu sekarang ini 4-5am . . dan ia berlaku setiap malam!!!


Hope bkn disebabkan bencana alam, sebab ia menakutkan dan mungkin akan menjadi lebih teruk!!!Kasihan kat orang yang repair paip tuh!!!Hmmm~~so tired no idea to write more than this, ayat pun macam harem!!Good Night!!

22 Say Something:

akuamir said...

everyday?? dah bape lame dah nie?

aReLaN said...

perghhh...seyes takleh hdup tnpa air.area mne ko ddk ni??

liza nora said...

sianny.. haha.. just wait for the rain then

Miss Nadya said...

biar xde elektrik tapi jgn xde air..:)

p/s :: temerloh 2??hehe...bukan stay temerloh pun..ngee..:)

Mishter Izwän said...

@akuamir since last week

Mishter Izwän said...

@aReLaN aku duduk kulai, tahu ke?huhuhu

Mishter Izwän said...

@liza nora now not musim hujan!!!

Mishter Izwän said...

@Miss Nadya that right!!mmg susa kalau tak de air ni, nk amik wuduk pun terasa kesusahannya!!tp sy redha . . huhuhu

Miss Nadya said...

mana ada tipu...nak lepak temerloh xde hal..ngee..:)kat kerayong..:)

[PCL] said...

singgah ...tumpang berdukacita jg..hurm !

Nurul Aisyah said...

eleh...tu ramai je org komen..knp takut hilang pengomen sorang lagi ke??
hhehehe..lek la wak.

hani said...

ayo..
takde ayor ni sangatlah memeningkan kepala ho..
susah hati juge..

aimie amalina said...

hayooo
tade letrik okeh lagi
x de air mang parah
sabo ye..

akuamir said...

amboi,, nak download video cikgu shida??haha

Nurul Aisyah said...

alamak sy terpost satu post.lol saya join satu segmen..aRelan pun join rmai gak yg join so sy x tahan sy join..

ahsfantasy24 said...

ke ada orang catu air?
huhu sabar ok..:)

ツ Bieaz ツ said...

takde air tu yg naik marah mendadak boleh badmood.
yang pelik waktu siang oke je -___-

Juliet_iRa~" said...

wahh dasyat tu..wat la aduan..kat area mn?huu

Mishter Izwän said...

Thanks to all blogger yng bg komen!!

@ツ Bieaz ツ tahu tak pe, lg2 musim kemarau!!

@Juliet_iRa~" sudah buat aduan, tp cm tuh jugak. area kulai, thu ke?

@ahsfantasy24 hehehe, mne ade org catu air!!

dyabunga said...

gile r.. sush kot nk hidup tnpa air...

ツ Bieaz ツ said...

musim kemarau lgi hebat sampai tak mandi hehehe

Mishter Izwän said...

@dyabunga tahu takpe, tp nk buat cm ner, da dugaan awal 2012

@ ツ Bieaz ツ haish, kalau hujan tak pe gak tak mndi, ni kemarau kalau tak mndi da boleh kwn ngan lalat!!hahaha

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates