Sampai Di Sini Sahaja

Hi dude, ops!!guys and girl!!What meaning of title above.?I do not know . . just put it!!!
Esuk dah balik bangi . . of course tak de masa nk updated blog, chating, blog walking apetah lagi join contest or segment tp yang sebenarnya bukan takde masa, line internet yang tidak mengizinkan aku berbuat demikian . . !! Masa habis dengan hang out, play guitar, play card and mkn sambil tidur (weird)? !!! stdy tak tahu time biler . . .







So . . smpai disini sahaja aku berblog walking, pegi ke blog orang dan tinggalkan jejak, pergi ke blog org lepak2 bc good things maybe and leave comment!!! and people also do same thing on my blog . . . Lepas nie aku dah tak boleh nk pergi ke blog korang2, bc2, comment2 but wait me with patient on July, that time things change, aku dah habis belajar and perhaps aku dah kerja time tuh!!boleh lah wat giveway ke, contest ke, segment ke, what the heck!!!!




Million thank to my follower, hope yang dah jadi follower rajin2 la jadi my reader plak oke~~ also Billion thanks to my reader ツ Bieaz ツ Miss Nadya  KaK LimAh Si SupiR  Nurul Aisyah   nur_za  aReLaN  akuamir e-lyana  dan sesiapa sahaja yang telah habiskan masa utk bc blog aku nih . . . Thanks again okeh and stay tuned with my new post/entry!!!Goten Nacth

11 Say Something:

Miss Nadya said...

terharunya ada nama nad..:p

take care my fren..:)

Cik Aini Lavender's said...

wahh...selamat bercuti rehat =)

Iffah Afeefah said...

gembire nye blog die

ingtkn blog pempuan

akuamir said...

bro,,, selamat tinggal dah kembali haloo2 lah kitorang,,haha.. :D

aReLaN said...

jgn tinggalkan terus bro.ada2 masa nnt update jela.xkn la busy yang teramat kot.orang dh keje ni pn leh update lg.hahaha

KaK LimAh Si SupiR said...

blaja rjin2! jgn maen sesaje :P

El-Janna said...

la.. npe tu.. btw gudluck k

Nurul Aisyah said...

wow nama sy tu wak...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................................................................
mesti bosan kalau awk xde. nnt siapa nak comment cerita sy.. :(
aRelan je yg rajin..

tp thanks sbb letak nama sy kat situ...wuhuhuuhu

Nurul Aisyah said...

nnt dah boleh on9 singgah la blog sy bru sy tau awk dah ada balik ok..bye..

ツ Bieaz ツ said...

terharunya siap ada nama Bie sekali sob sob....
TQ ^____^

Gud luck....buat yg terbaek. jaga diri elok2 :)
nanti bila awak dah on9 jgn lupa wat entry.

ツ Bieaz ツ said...

oke....
bye2....

^_____^

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates