Semester 6 begin

Last week I have register for my last semester and in this semester I need focus to Final Year Project a.k.a FYP2 . . . Semester 6 sngt2 lah aku suka sbb dah nak habis dah aku belajar, 3 tahun penantian dan tidak lama lagi aku freedom, huhuhuhu!!!!


Aku bersykur sbb pointer aku naik mendadak, di GMi susah nk dapat pointer macam yang aku dapat oleh orang2 yang malas macam aku nih, tp aku dapat jugak pointer yang agak membanggakan tuhhhh!!!!Hope semester 6 aku dapat maintain . . . 


Semester 6 juga membuatkan aku cuak dengan FYP2 di mana aku kena updated weekly report and monthly report . . dan juga ada Final Review Presentation lepas CNY!!!My design product need to adjust, after through  Prototype Process, my product look not attractive design so need make adjustment and redo prototype, tired meh!!!kering idea sudahhhhh . . . 


Aku perlu bekerja keras untuk siap kan sebuah MOULD sblm Mei 2012 sbb untuk Mei aku perlu focus pada Final Report dan juga External Presentation dimana lecturer dari German (tipu jek, lecturer dari U lain dan juga orang luar) akan dengar aku present dengan handalnya!!!(handal merosakkan English language)  aku ada masa 3 bulan untuk siapkannya termasuklah dengan troubleshooting dan juga product trial!!Tak sabar untuk aku menjulang hadiah BEST PROJECT 2009 Session ( berangan )!!!!


Okelah, wish the best for me yerr . . . 

7 Say Something:

nasha sanza said...

hai,bosan jugak hidup awak!:P haha1 tak delah..gurau je..selamat bercuti..:)

Miss Nadya said...

semerster 6 ni last ker??

ツ Bieaz ツ said...

buat terbaek pasti awak bule :)

msredcheesecake said...

kelas dah start balik? study hard, play harder....k?

crunchycookies said...

slm,
gud luck n do ur best..
:)

e-lyana said...

:D wish u luck :)

Juliet_iRa~" said...

good luck!

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates