Test Your Eye

^
^
^
^
^
^
^
^
Hari ini Dr Shone Manner nk uji mata anda dengan melihat picture di bawah ini...
Berdiri pada jarak yang jauh dari PC/Laptop anda dan beritahu Dr.Shone Manner ( Eye Specialist ) mengenai apa yang anda lihat!!!!







Jangan Marah Hahhhh!!!!!

15 Say Something:

akuamir said...

haha,, ape maksudnye nie?? konfius kejap.. sape yang nmpak tak buat sex la kan ea??haha..

download la dari ni,, nah..
http://search.4shared.com/q/CCQD/1/music/budak+zaman+sekarang

Nurul Aisyah said...

:) singgah balik

Nurul Aisyah said...

ok lepas singgah baca kejap...
apelah memalukan..
= =..

Mishter Izwän said...

:D

jgn marah hahhhh!!:)

Nurul Aisyah said...

ok...tapi plsss tukae gmbr kat bahagian disclaimer tu...x suke..
= =..plsss la wei..girls x suke ok

Miss Nadya said...

tak dapat jawab langsung..:)

p/s :: thanks..Insyaallah..ada rezeki nanti..:)

Mishter Izwän said...

baik cik aisyah, thanks for comment

Miss Nadya said...

turun temerloh yer..:)

Nurul Aisyah said...

hehehhe....;p

Nurul Aisyah said...

same2.. ^ _ ^

Iffah Afeefah said...

okey penin

Nurul Aisyah said...

oukey..dah buat episod ke2..

ツ Bieaz ツ said...

wahhhhhh fenin kepala aku terusss xleh nak jawab uhuhuh


penadol pls hehehe

KaK LimAh Si SupiR said...

apekahh?? adkh mate kaklimah terlalu rosak smpai memg xleh bce p0n ap bnde tuu T_T

*suke lagu criminal tuuuu ^_^

Juliet_iRa~" said...

happy birthday ke bawah tu?huuu

x fhm...

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates