Dating Tiga Segi

Gambar Sekadar Hiasan - Sumber :Google

Aku menulis cerita ini di tujukan kepada Si Dia sebab dia telah membuat satu sejarah dalam hidup aku, bukan sejarah hitam atau pahit, tp manis a.k.a "aku tertipu". . .


Last week aku telah date dengan seorang blogger jugak, tp kita org rapat dari FB dan SMS, tak expect pun yang kita orang akan berjumpa one day, but last week ialah "hari ini dalam sejarah" dimana aku telah beranikan diri aku untuk berjumpa dengan si blogger a.k.a "cheater" . . 


Bermulanya pada hari Jumaat, Si Blogger ini set date untuk berdating dengan aku di mines (tak class langsung) and kita orang berjumpa lepas selesai solat jumaat tipu jerk . .untuk pertama kali bertentang mata dia memberitahu yang dia datang seorang diri, ok aku percaya.!!! dan aku terus pergi ke kaunter TGV untuk membeli tiket wayang, Si Blogger ini tak kesah nk tgk cerita apa, so aku pun beli la tiket GHOST RIDER, (best cerita ni)


Beberapa minit lagi kami akan masuk ke dalam panggung, dan si blogger ini berterus terang di mana dia telah membawa boyfrennya sekali dan yang menyakitkan hati dia telah memerhatikan aku, tetapi aku tidak percaya. Tibalah masa kami masuk kedalam panggung dan terkial2 mencari seat kami, apabila aku hendak duduk tiba2 si blogger menarik aku untuk menukar seat dengan dia, dan nmpaknya sebelah itu ialah laki2 a.k.a boyfren dyer.


Lalu si laki2 dengan ramahnya berjabat tangan dengan aku dan juga mengenalkan dirinya kepada aku, hahahaha, aku dalam siri BANG BANG BOOM!!! atau WAKENABEB!!!, betul kata si blogger a.k.a cheater itu yang dia membawa boyfrennya sekali. . .


Apekah perasaan aku ketika itu? aku happy sebab dapat keluar dengan blogger yang comel dan mgkin kami akan berkahwin tak lama lagi tipu lagi sekali. Kenapa aku perlu happy dengan apa yang si blogger tuh buat? sebab yang boyfren tuh bukan pkwe si blogger tuh, cuma kwn si blogger itu dan dia mntak teman utk berjumpa dengan aku, dan si boyfren tuh pun tak kacau aku bermanja2 di dalam panggung, tipu utk kali ketiga!!


So conclusionnya, I very happy on that day, cause she willing spent time with me although not longer. She so cute dan aku juga suka buat dia marah sebab dia akan buat muka tacing yang tak jadi!!!!THANKS CHEATER



P/s : Kalau aku tahu dia akan membawa bodyguard,
 akan aku pilih couple seat!!

79 Say Something:

mizz RFL said...

hahahahaha~ entry mnarik.. pngalamn yg mnarik gk..

Aishah Jahirah said...

alamak bawak bodyguard ke...tgk wayang skali lak tu...ish2...

Sharifah Eepa said...

ala.. apa nkdi kate.. ^____^ senyum n life goes on...

Sarah Mohd Saleh said...

huahahct eghost rider tuh xbesttt.best lg cte this means war.sape lahh blogger cute yg btuah tuh?haihh

iman nasuha said...

hahaha... ade body guard... :P lepas ni kalau nak date nak bwk gak la

!-CintaSiGadisTembam-! said...

:)

eeiyss said...

hehe... adei~

Nurul Aisyah said...

nampaknya post kali ni agak berputar belit skit..huhu

Jadi maksudnya blogger tu dia buat Mishter marah la kan? kan? huhu

Ei!!! nak tgk gak ghost rider ke-2! > . <

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Izwan...n3 izwan kali ini kena dibaca dgn teliti & bersungguh,klu X...mmg xbape paham lar :D.
Selamat brhari mggu Dikkkk..

Cik Aini Lavender's said...

Alahai...camtu pun bleh ke?
Tp kn ai stuju sgt kalo u amik couple seat tu...hahaha br ada akai kan :)

LaLa mhdnor said...

cari blogger lain pulak eh :D

acheeqa farhana said...

elea...bwk bodyguard lak..haha

btw,sy pon dah tgk ghost rider tu..mcm mengarut je cite tuh..kehkeh

teha said...

hahaha ! ade bodyguard tuu :)

Noorieda said...

Bagus la dia bawa bodyguard tu..huu

dirra said...

i have a reason why i bring the bodyguard , tahu tak ? stop call me cheater lah bunguk ! im not cheater ..

Mishter Izwän said...

@dirra u ar right that u have a reason, but u not tell me the truth, that why u must be named CHEATER nguk!!!

NIZAM said...

haha. kelakar. tp baguslah bawak bodyguard. :))

dirra said...

you never ask why i do that , kan ? so how i wanna tell you the truth .. hey dude ! i hated you ! hated you !!

Mishter Izwän said...

@dirra jgn nk hated sngt lah you. . and i tak nk tahu ape reason u . . GTH :D

dirra said...

-____________- ! your reader harus tahu y you ni seorang lelaki y kejam ! GTD

Mishter Izwän said...

@dirra only You said like that, org lain kate i baik. . . tak mcm YOU. . nmpak jerk baik, tp kejam

GTD=General Tolerance and Dimension
sbjet paling i tak suke

dirra said...

mana you tahu i sorang je ckp mcm tu ? perasan ! i taknak kawan you da , you jahat , tak berhati perut !

Mishter Izwän said...

@dirra I tahu lah, sbb YOU sorang je tak puas ati ngan I, kalau I jahat,

YOU=KEJAM^10 x JAHAT^8 x CHEATER^9
=INFINITY

dirra said...

fine!

Mishter Izwän said...

@dirrafine = L O S E R

eita said...

bagus bawak bodyguard..zaman sekarang ni bukan leh cayer pun budak2 ni....

dirra said...

izwan bunguk ! suka sakit kan hati i .. bunguk bunguk bunguk !

Khai said...

Hahaha , Aiseyman~

cik komar said...

pergh.dasyat.but any way,pengalaman baru kan? Lain kali bwk bodyguard plak ye :)

El-Janna said...

hahaha dia takut la awk bt apa2 dgn dia nnti^^

LadyBird said...

ye la awk.. mesti die tkt.. lgpun x pernah kenal.. mujur die x bw ayh die.. kire ok la tu.. tindakan yg bagus tuk keselamatan.. :D

Khai said...

:3

aku HaniAsyira said...

bagus pe bawak bodyguard.. baru selamat..

dirra said...

i memang bawak bodyguard tuk berwaspada je , bukan nak tipu dia !

nur_za said...

hahaha...sabor jela..xgitu

nitnot said...

HAHAHA apa yang aku tengok korang tengah gaduh gaduh manja kat ats ni adalah. Alolo suit. Kahkah.

Nak safety lebih kots. Kihkih

misskonspirasi said...

adesh..it betul2 td rupanya..betul2 rekaan semata kwang 3

nik rosmawati said...

aik...mcm tu pun ade yea.

TiraPengemis said...

aik...slalu nmpk 1 laki 2 pmpuan...nie 2 laki 1 pompuan...hurmmm...ada peningkatan..hahaa

Detective Fiqa said...

errr. apa dahh jadi =.=

Eein Azryn said...

la. bodyguard rupanya. ^^

xila riston said...

hahaha pmpn tu terus terang jela nape pelu semunyik2...tp elok jgk kot2 hang jahat ka...kui3

KaK LimAh Si SupiR said...

aiyokkkk..dh laen bile masuk sini..nmpk sgt kaklimah dh lame xjenguk sini kan? :P

bgs gak bile dye bwk membe utk teman..ahaha

ツ Bieaz ツ said...

Hahahah oke sangatlah tu bawak bodyguard gpun baru first jumpa :)

Prettywrite said...

ohoh..lega la kan bukan bf dia?hehe

EyqaLuvender said...

bersegi-segi dah mata kte baca entry ni..aish~

Tieya Azmi said...

adess . nasib baik tak pening baca entry neh . pheww ! --'

Nurul Aisyah said...

gomen nasai...

Nurul Aisyah said...

x tau ker? tanya aRelan la :P

asfira aminuddin said...

hahaha bro! beselah pompuan ajak bodyguard utk jumpa someone yg die tak kenal for the first tyme. jangan lah tacing tacing. just pikir itu langkah berjaga jaga bagi die sbb die kan pompuan :)

Zakaria's daughter said...

apakah?
rekaan atau fakta?
eerr

fathiahRAIHANA said...

haha Klakar :D:D
ade plak bodygad.

cinta siswi said...

haha.. so sweett!!!! :)

dyabunga said...

tak mau lh tacing2.. kalau dya pun dya akan bwk bodyguard tp dya akan terus terang yang dya bwk bodyguard....

chemay said...

teringin nak berdating jugak laaaah.
ahaha

Nurul Aisyah said...

siapa perempuan kat tepi tu????

ehehehe....nak tau gak ke..


hmmmm...mksudnya..

i'm sorry...

Nurul Aisyah said...

............don't ask me why...............

Nurul Aisyah said...

because I don't know why I'm said "Gomen nasai" to you...LOL....

Forget it ok? :)

Nurul Aisyah said...

I'm said?

ke


I said?

I said kot...

Tiramisu Fatiema said...

huhu...macam2..kisah ngan bloggers la nie..

missSenget said...

Ni entry suka ke sakit hati ni..?

erk..

konfius.. =..=

Nurul Aisyah said...

teacher saya lagi cute dari.......................................................................................................................................................wanted... :P

akuamir said...

haa?? sumpah pening siket rasenye happy lah kau kaannnn???? pergh pergh pergh!! masyukkk

ciK LyndaWawa said...

saya tak suka cinta tiga segi.huhu

Terbang Bersamaku said...

wah..nie kira blind date lah yer...?
untunglah dpt date dgn makwe comey..=)

alya_sygs said...

tudiaaa... bodyguard rupanya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..gtu ea..bgusnya..

ILA HonEyBuNNy said...

bawa la jugak boduguard...hehehhe

cIk JanNah said...

haha..
lain kali kamu bawak bodyguard tau.

shazwan: said...

haha . kelakar je . erm, sini ade entry best jemput singgah ==> http://tehtarik93.blogspot.com/2012/02/8-alasan-nak-kahwin.html

faridah nazurah said...

hahaha siap bawak boipreng...kelakar

era kecik said...

haha. ni kes 'tipah tertipu ' neh :P

Juliet_iRa~" said...

niat last tu dah tak betul sbb tu dia bw bodyguard..ahahha
;p

Anonymous said...

kalau pompuan tu bawak kawan dia yang gegirl leh ngurat kan..ni bawak jantan pulak..spoil..sila pangkah okkay!

Ain Dzaya said...

ahaa..ayat kecewa!xpe byk lagi awek cun yg laen..ehhe


"Kenapa akak pakai niqab?".

eyfa said...

pdan muke wan

Hanamiko Sakura said...

hehehe.. tiba2 nak nyanyi lagu najwa latif lah.. tapi versi blog punya... hahaha


eeii, suka sangat main tipu2 ni...

nur_za said...

duk gdoh2 pun bercinta jgk akhir yer..hehe

Cik Zai said...

Wahahahahaa.....luculah kisah ni...

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates