Design Review Presentation

Hi Peeps, Just finish my presentation of design review for final year project!!, Sangat mendukacitakan sebab bnyk benda nk ubah, membuatkan aku terus hilang semangat, mls, dan sebagainya!!itu baru design belum go thru the manufacturing process, haiyooo!!!


But whatever is, aku tetap tak down even aku perlu tak tido seminggu untuk dapat kan best project *ayat tak gagah plak kan* tp seriesly dr komen2 verifier mmbuatkan aku rs down, padahal org lain lagi teruk design nya dari aku. . . .


Aku ada soalan,  
Mana korang lagi suka samaada membuat sesuatu dari kosong atau mengubah sesuatu yang telah dibuat, tp benda tuh dah berserabut serta bnyk error dan korang akan merasakan seperti hendak buat balik semula?
Gambar Sekadar Hiasan





Jawapan dari aku 
Suka buat dari kosong, sebab kalau kena edit-edit ni menjadikan ia lebih complicated dan kemungkinan error lain akan menyusul!! Yeke.? korang pulak macam mana.? Share la cita rasa korang yer, Wink~~
That all for my part, I would like to call next presenter to explain about that question . . . hahahah!!


P/s: esuk class Entrepreneurship cancel, 
so masih ade masa untuk design product bisnes plan aku tuh. . .
to  Kak Limah tunggu yer my design, hehe!

44 Say Something:

Nurul Aisyah said...

rasanya suke buat dari kosong...tp kalau nak kena ubah2 skit2 tu....xpelah kot..kalau byk sgt mmg start dr 0 lah..huhuh

Nurul Aisyah said...

PUBLIC REPORT...

apa yg public eh?
mcm lebih kepada privacy jer...hahaha

Nurul Aisyah said...

hahaha...sy top critism? hahaha

Nurul Aisyah said...

hmmmmmm..... rasanya lagi best kalau public dairy lah kot kan?
okeh? stuju? ke ada perkataan2 yg lain lagi?

Cik Aini Lavender's said...

Btul2..same wit me.lbh baek buat baru dr edit yg lama.silap2 edit pnya edit pnya edit abis suma di editnya..supa wat yg baru la kan.hehehe

ツ Bieaz ツ said...

lgi elok buat baru je.....nak edit pun lama2 makin lagi banyak salah serabut pulak aduiiii...


*____* arrrgghhhh


hahaha

ct cucubi said...

saya pon rs suke mula dari kosong... blom lg register master pon dha berapa kali kene ubah tajuk master.. (T..T)

acheeqa farhana said...

paling bnci kalau da buat ssutu bnd tu tapi tak jadi..

mcm skrg ni, kerja dgn duit..bile buat closing account petang2 tu, kadang2 tak mnjadi..dari sptutny balik kol 6, pnh smpi kdg2 10 mlm..buat balik account tu, edit2 bagai..kepala pon mcm nak pecah..sgt bnci..

Ungu Violet said...

kalau edit2 nih mmg leh wat jiwa kacau..

wat dr kosong aje la..puas hati..:)

fathiahRAIHANA said...

nak buat balik dari mula :)
at least lepas tu kita belajar jugak kat mana silap.
kalo nak edit balik, semak otak --"

hyz said...

ikut kepuasan lah... kalau rasa buat balik tu akan jd lebih baik y not kan?

cinta siswi said...

buat dr kosong ja.. bru xserabut.. :)

dyabunga said...

kalau dya, buat baru je, tak payah nk serabutkan kepala..

p/s : dya guna camera biasa je.. kan, nampak cm tngn kan..tp tngn mmbe dya kt bwh. kalau try zoom pic tu akan nmpk bentuk muka..

Miss Nadya said...

sabar2..xmau lah stress2..:(

p/s :: huhu,skunk nad xbuka lagi segmne review sebab sibuk sgt..:(

Iffah Afeefah said...

waaa sile setelkan mne pntng dlu k

misluvcoklat said...

same like you .
starting from zero .
klu yg ada pun dh serabut so baik start dr kosong kan ? :)

Zakaria's daughter said...

apakah?

nape rase macam entry neh agak tergantung.

ahaha. baru start bace dah habes..

dush

ILA HonEyBuNNy said...

selamat berdesign yer..hehehhehe

BENA said...

kalo ade mase lebeh buat la dari awal . tapi kalo mase da xbrape cukup . baek betolkan ape yang patut ., hee :)

akuamir said...

broo,, rase lame tak jejak sini,, sampai da brubah,, waooo :O

tapi satu la, aku rindu lagu criminal biler masuk sini,,haha..

start from zero to hero

shazwan: said...

start from zero to hero, yes bro. blog bro mmg style habis. thumbs upp!

nik rosmawati said...

dua2 pun ok.
buat dari kosong atau ubah benda yang dah ade.
tapi lagi mencabar bila kena ubah benda yg dah sedia ade :)

anamizu kaito said...

kalo aku pon prefer yg buat dari zero.. aku cukup pantang kalo nak kena buat/repair yg bukan dr tgn aku punye..


*aku bukan gengster =P






luv,
cik ana

Nurul Aisyah said...

dah siap :)

http://4.bp.blogspot.com/-UFkL8k7HyqY/Tz78AB431XI/AAAAAAAAAfQ/NOexWMvGsnU/s1600/MISHTER3.png

LynnDamya said...

hahaha semoga anda gigih !!! chaiyok2 ! (n_n)

Juliet_iRa~" said...

buat dr kosong kalau ms byk lagi n y asal tu dah xleh dibaiki..hee

tp mental kena kuat la..:)

Nisa Greennnpanda said...

1st time jenguk blog nie.. sy dtg dr blog Aisyah-chan, hoho.. XD

wah.. sem nie final year project eh? gud luck ye~!! sy br pas, heheheheheheheheheheheeheh.. XD *jahat lak sy nie, maaf~..*

LadyBird said...

gud lak.. jgn sesekali putus asa..

Tiramisu Fatiema said...

all d best ya..nice header..

aku HaniAsyira said...

buat jer baru,,

bdw.. samelah kiter serabut dgn final year project,,,

alamak dah terkomen kat sini lak.. hahaha..

xila riston said...

ske gak buat dr awal, tp kalobnyk edit jela wehhhh xyah rjin sngat...depends~

si kiut lavender said...

klau ikut diri mmang suka wat dri ksong..tapi klau rsa mcam agk2 rjin blehla kot men edt2 tuh..:D

Nurul Aisyah said...

oh...x boleh ke?

TiraPengemis said...

xtdo smngu? bhya tue...sila jge kesihatan anda...

asfira aminuddin said...

Tu la kadang2 kita rasa ada je org lain yg lebih terok dari kita punye kan. sabar and all the best on your project!

emy zulaiha said...

emy pon suke wat dari kosong sbb tak payah serabut otak nak cari mane nak edit2 kan :)

psttt...jgn sampai tak tido.tido penting tau! emy tau mau jmpe izwan jalan kat tgh jalan raye pkai flippers kat tangan. flippers oke ! :)

Ckin Kembaq said...

better buat dari kosong.. ^_^

El-Janna said...

better kosong:)

Nurul Aisyah said...

oh...hmmmm dah center kot..kan?
okey ^ _ ^

EyqaLuvender said...

better start wak kje dr kosong..,
kte tak suke sambung kje org, t kte tak fhm.
nnt makin teruk.

ciK LyndaWawa said...

have a enough rest...salam kenal..=]

misskonspirasi said...

betullah tu, kite pun prefer buat semula daripada edit-edit benda yang dah berserabut, mau berpinar mata tengok error yang bersepah. Larat ke nak buat bende tu :)

zureen said...

saya prefer buat balik sampai saya puas hati. hee.

msredcheesecake said...

itu baru komen dr cikgu, komen dr bakal bos tatau camne? mental kena kuat...

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates