Hacked Wireless

Korang nk tahu aku online pakai line sape, of course internet jiran aku, kasihan!!!!
Before that aku pnah blajar utk hacked wireless org lain tp macm harem tak paham tp kali nie aku tgk depan mata org hacked wireless. 

Korang nak tahu sekarang tak payah nk susah2 pergi belajar mana2 tutorial sbb kat market dah ade jual device utk hacked wireless jiran2 sebelah rumah, so beware la korang2 yang ade pasang wifi kat rumah tuh. Senang2 jek org lain boleh hacked wifi internet kat rumah korang!!!


Kalau korang ade wifi kat rumah and nk check sama ada penah kena hack atau tak, boleh tgk tutorial DI SINIItu saja aku nk share hari ni, kalau senang2 follow la blog tuh skali yer dan jgn lupe click churp2 skali di blog tuh!!!!bubye . . . 


P/s: Laju plak internet sblh rumah ni, baru bayar bil kot, hehehehe


41 Say Something:

KaK LimAh Si SupiR said...

ahaha..kalo jiran xbyr bil, xleh online skali laa ye? kik3 :P

missSenget said...

pergh..pergh..


untung laa pndai hack...jeles..!

EyqaLuvender said...

haha...nakal sungguh awk ni.
jimat la kn...

Mamimo ♥ said...

Macam haremm jerk perangai. HAHA. :D Aku nak pergi belajar lah, mangsa dah ada depan rumah. Kihkihkih

Ckin Kembaq said...

jom pakat2 try naa.. ^_^

Cik Aini Lavender's said...

hahaaha...lepas ni cnfirm suma pakai brodband la jwbnya =)

Ungu Violet said...

jimat la cenggini takyah nak bayar bil berukben...hihi

e-lyana said...

aiyooo, haahah, jimat2 !!!

ツ Bieaz ツ said...

hahaha jahatnya :)
jimat takyah bayar bil.


mungkin kot baru lepas bayar bil.seronok awak online

Ain Dzaya said...

amboi pandai kan bagi tips senang idup..tak baek taw!
sian jiran tu...tp klu urgentt3..xpe..hehew

p/s: ain amek kos bilding of architecture...buat model n lukis plan...

eva said...

ishh benci2.. susah2 kitaorg byr bil..senang2 diaorg curi... kwn sy dah kene haritu.. sampai 10 org curi line.. patut tenet kwn empunyer slow giler nak pakaiiiiii

Mishter Izwän said...

ツ Bieaz ツ
msti la seronok. hehehe, bkn sy taw yg jahat, kwn sy , sbb dyer yg hack, sy tlg gune jerk

Mishter Izwän said...

Ain Dzaya
Tk pe la, kami student, jiran tuh paham kot. hehehehe!!!!nnti da habis blajar sy mntak maaf kat dyer k

Ain Dzaya said...

guna sofeware autocad n sketchup..hehehew..bole jer..kene cari jer ain....then ain tlg buatkan tender..;)

fes time masuk belog nie..engatkan blog gurlish chumil mane...hahahaha

Ain Dzaya said...

BETTER JADI draughtwomans la in construction...tapi jap je..cari pengalamn...cz i think jadi lecturer adlah pekerjaan yg lebih afdhal as woman espesialy bila da kawin kan?hehehew

akuamir said...

wahh,, ajar plez,, bukan nak curi,, nak test hack wifi sendiri,, bole kan.. dah follow blog custimoize tuh.. :D

Nursyahira izzati Ngadimon said...

thankyouuu bro !!! nak try aah ;) guna wifi gak neh

ツ Bieaz ツ said...

oh iyeker kawan awak yang buat ingatkan awak hehehe...

tapi best juga ekk
(tetibe sy pulak yang jahat)

dah berapa dah korang hacked jiran sebelah wireless.

ツ Bieaz ツ said...

kalau jiran seblh tahu buat2 xtau hehehe

El-Janna said...

e.. tak baik tau^^

Mishter Izwän said...

bie_kalau jiran thu abis la, tp asenye jiran sblh tak thu cm ner nk check kot,

Misskonspirasi said...

penjimatan tahap gaaban nieh.. tp sbb Misskonspirasi dak baik xnak ar hack jiran nyer wifi tue kiki

ahsfantasy24 said...

huhu..
duk umah flat rmai pkai,
tapi tak retinak hack pn, heee~

Iffah Afeefah said...

curik

pencurik tenet haha

ツ Bieaz ツ said...

nasib la jiran taktau..
slagi dia taktau belasah je guna. mesti happy sakan dpt online free :)

Ain Dzaya said...

@Mishter Izwän minat la..huhu..sbb blaja teknikal2 nie....baru kool...hehe

xanzevieraUNLY said...

hahaa.. jahat siot kau !

nur chahaya abadiey said...

xbek hack org..nt kene hack bru taw..

msredcheesecake said...

Hoh.... Ni sakit ati ni....ggrrr

Mishter Izwän said...

ツ Bieaz ツ
msti la happy, nk gune wifi free meh dtg umah . kuang4

ツ Bieaz ツ said...

buleh juga lgi2 dpt free hehe...

nie korang on9 24jam tak henti2 jawabnya.jiran sblah tu melayu gak ker?

fathiahRAIHANA said...

untunglaaa reti hack .
kami harap nak dapat kat skola aje, heee.

Zakaria's daughter said...

ajaaaaa rr cne nak hackkk. tamoh beliii device. hehe

Mishter Izwän said...

tak tentu, depend pada tuan punya wifi la, kalau dye on, kite pun on9 la, kalau dyer of, terpkse la ofline, jiran kat sini sume melayu

ahsfantasy24 said...

tak reti nak hack.. huhuhu

Nurul Aisyah said...

wah! kesian lah jiran sebelah!!

ツ Bieaz ツ said...

kalau on9 tiap harikan best hehehe nanti awak suruh dia online tiap2 hari hahaha

oh melayu jangan lupa raya nanti minta maaf hehe

anamizu kaito said...

tudia! sipbek guwa bkn jiran sblh! kehkehkeh =P





slm kenal,
cik ana

CikUna said...

huhu seram gak bunyinye tu... tapi kalau gune broadband susah sikit kot kan? kan? hehe sebab kengkadang bradband pon gile lembab.. huh

\\( ^_^ )//

Sarah Mohd Saleh said...

wahh asyukk dpt hack wireless org len nihhhh.

Aishah Jahirah said...

tak bermoral betol....hahaa

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates