Finish Final Exam

Assalamualaikum~Selamat Sejahtera~Good Afternoon~Goten Tag~Konichiwa~etc
Hye blogger semua yang menjadi follower, komentar dan kepada sesiapa yang mengenali blog ini . . Dekat sebulan jugak blog ini tiada penaipan diari, tazkirah, gambar2 pelik dan lain-lain.

Hari ini aku menaip dengan nada yang happy, sbb semalam hari terakhir aku menjawab final exam pada semester akhir ini walaupun semester akhir ini ada 3bln lg untuk habis tp final exam telah pun aku habiskan dan yang tinggal hanyalah presentation project pada hujung bulan 5 dan juga bulan 6, selain itu, aku perlu juga siapkan final report. . .

Ada sesiapa2 yang merindui blog speechless009.?of course tiada, syok sendir lah tuhhhh . . sebenar bnyk aku nk cerita apa yang terjadi slama aku tidak menaip . . tapi untuk hari ini korang layan lah gmba aku yang bz dengan project. . . .


BUDAK JOHOR MACHINING~CARI MANA SAYA?

MAKAN PUN DI DALAM BENGKEL

SIBUK DENGAN DESIGN

INILAH BENGKEL FYP KAMI~CARI MANA SAYA


STATUS BANGGA AKU DI FB

MERATAKAN PERMUKAAN BESI

LAPTOP HANG UPDATED DESIGN

MENEBUK LUBANG

MEMBUAT POCKET
INI HASILNYA BARU 30%

SEKIANNNNNN ~~~ NAK TIDO JAPPPP

25 Say Something:

Hanamiko Sakura said...

wahh... dah boleh enjoy dah ni...

farhanamasdo said...

ape bende uh ~

Nurul Aisyah said...

hi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nurul Aisyah said...

wah...rindulah....x kan x...heheheheh..x tau lah yg mana satu...ckplah..mana satu?

Nurul Aisyah said...

baju putih>?

aku HaniAsyira said...

adoi... bestnyer habis final dah

TiraPengemis said...

best la da abes...tira bru start 1st test...sobsss

mizz RFL said...

waahhhh da nk bis study?? lepas tu merdeka!! huhu~ best2..

nuyui a.k.a miss YUI said...

settle dah ea..

AriF FaZDiLaH said...

nice....i follow.

eita said...

lega je kepala kan..peksa dah habis....

ermm..dah cari tapi tak jupe pun...
(pdhal tak kenal..hehehhe)

Tiramisu Fatiema said...

memang best kalau dah abis final..lapang je rasa..all d best ya...

Zaza Fakharuldin said...

good luck. amik bdang apa?

Aishah Jahirah said...

berhabuk sudah blog kamu....hehee...tu namanya berkorban demi masa depan.alhamdulillh exam sudah habis.gud luck utk final projek lak ye...:)

ツ Bieaz ツ said...

yehhh da abis dah exam takde lagi blog behabuk besawang hahahah......

taktau lah awak yang mana satu sampai naik juling mata duk tengok kihkih

Woofer Storm said...

bestnya dah abis exam..boleh lepas tension bro^^

Cik Aini Lavender's said...

wahh...dan2 menaip dgn hepi ye.mentang la abis final exam kan =p

cik wanie Lovela (CWL) said...

untunglaaa

teha said...

syok laa dh abis exm.. hehe :)

chemay said...

bestnyaa dah habis examm.
jeles jeless

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah... mencabarnyer... hohoho (^____^)
apepun dah merdeka kejap... selepas berpenat lelah... beskan? (^____^)

Ckin Kembaq said...

projek akhir?...

Mishter Izwän said...

@Nurul Aisyah ape nme blog adik yer. kt profile tak de lahh. cm ner nk view blog adik aisyah nie

Nurul Aisyah said...

lalal..bila nak update?

cinta siswi said...

untungla dah abes exam..huu.. siswi ni bertimbun2 eseimen..

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates