My Schedule


Assalamualaikuam dan Selamat Sejahtera nya pun aduiiii . . .
Semakin hari semakin terasa kesibukan, kepenatan, dan ketekanan !!
Oleh itu, aku telah pun prepare jadual harian aku, jom lihat apa aktiviti harian aku selama 6 bulan ini a.k.a final semester dan apa pandangan korang tentang aktiviti aku, adakah ia banyak kerehatannya atau banyak kekerjaannya . . 

Click For Enlarge
Untuk hari Isnin-Jumaat makan malam dan solat aku tidak tentu, mungkin ia terjadi dalam waktu free. Waktu free juga aku mungkin akan qadha tidur, mungkin juga online dan mungkin juga buat kerja yang mana tertangguh atau urgent !!

Untuk weekend nmpaknya agak teratur aktiviti aku tp bagi waktu free aku akan online, main game, tengok tv, layan movie kat laptop dan semestinya weekend bukan waktu untuk membuat assignment!! Waktu hang out aku ialah cuma lepak2 di mall2, taman2, Downtown/Uptown, tepi jalan dan juga di depan rumah!!  *Bila hujung bulan tiada hang out~~

Itu sahaja yang aku nk share kat korang untuk life aku sehingga July 2012, apa kata korang tentang my schedule.? adakah ia sama macam korang2 yang di gelar pelajar semester akhir? Renung2kan lah~~~



P/s: Agak2 bila aku nak BW or update blog?


47 Say Something:

NIZAM said...

fuh.. sgt detail. :))

respek r.

Nurul Aisyah said...

benarkan saya baca dulu hehehe

Nurul Aisyah said...

uih dasyat tu....makin bz lah nmpaknya abg kite sorang ni..haha

Detective Fiqa said...

peehh pengsan sy bace. hahaha :D
berat lagi yg memikul :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah... mantop...hehe
respon untuk n3 'terharunya...' : yes, ada sahabat2 bloggers yang datang meriahkan blog kita, satu yang sangat indah (^___^)

Noorieda said...

Wahh..hari isnin tidur pukul tiga pagi???

#kuatnyer struggle..;')#

EyqaLuvender said...

bz sungguh mishter izwan ni..hehe
cmtu la life student sem akhir...
seseunggunya akak sgt fhm dik...
tido pon 2,3 jam je sehari kdg2...
nak topup tdo pon mase aty minggu je tpon kalo xde xtvt la...huhuhu

eita said...

memang sibuk giler ni...
memang takleh kacau ...

Cik Aini Lavender's said...

hahaha...complete!
mmg student mcm ni kan..time table tu kira penting la smp melekat merata..last2 kdg2 x tgk pun..sbb kebusian yg melanda =p

Aishah Jahirah said...

sem akhir mmg genting....bz xingat.huhuu zaman student dah berakhir...rindu pulak...
gud luck mishter izhwan...pentingkan apa yg pntng dulu...bw bila free..:)

ツ Bieaz ツ said...

bizinya.....memang takde rehat langsung hehe

mizz RFL said...

wahhh busynya.. jgn x follow lak jadual tu yek.. kui3.. hidup student~

teha said...

wah ! bz mengalahkan pm ! hahahha !

akuamir said...

biasa broo,,, gua paham sangat,, sebab update ngan BW sangat mengambil mase yang banyak tuhhhhh

Ain Dzaya said...

glupp!! tak sanggup rasanyer nak menghadapi rentetan schedule yg camtu..haisshh!!


Inilah jawapan sebenarnya ain tak hupdate belog selama 2 minggu.(entry bergambar).

Miss Nadya said...

wah...jadualnya sgt padat kan??

huhu..kan? pemandangan cantik..:)

chemay said...

best je tengok jadual tuhh.
chemay punya jadual.
sabtu ahad pon ada kelas kadang2 tauuu
T___T

nuyui a.k.a miss YUI said...

life yg besh kan gini..hihi..

shazwan: said...

gudluk bro .

Tiramisu Fatiema said...

salam..wah nice..jadual yg padat tu..gud luck ye..dah final..kena fokus lebih..huhu..

alya_sygs said...

busy kalah menteri... haha

Ckin Kembaq said...

tudia..pening tengok kaler.hehe

Zakaria's daughter said...

yeahh.
bagussss baguss jadual packk.
tak macam wa buat taik mata jekk.

Yatie Awang said...

hari2 yang bizy...apa2 pun buat yg terbaik ok

Woofer Storm said...

zaman stdy mmg bz,kdg2 pening kepala dibuatnya.. nasib baik dah keja.heheeee

relax bro..jgn pening2..slmt pagi

ct cucubi said...

impressive... dr sy diploma -> degree -> ??
x pernah buat schedule
B-) gud lak!

msredcheesecake said...

Kalau schedule penuh dhn benda yg baik tape... Jgn mengeluh....

Nurul Aisyah said...

isk2...bila nak online?

asfira aminuddin said...

hamboiii lamanya tido hari sabtu and ahad tuhhh. hahaha. lelaki ni jenis plan jugak eh. ingat laki macam dok relek je and follow with the flow. haha.

Btw, good luck for your last semester! best la dah nak abes belajar.

ILA HonEyBuNNy said...

sem lepas sem terakhir..

sem y sangat2 free...sbb amk 4 sbjk ja..heheh

tp ramai y kna struggle sem akhir..all the best..;)

ciK LyndaWawa said...

chaiyok2..hehehehhehehe

Juliet_iRa~" said...

wahhh sgt tersusun..hee

bagusssnya..:p

Juliet_iRa~" said...

wehh mn link older post???

xleh nak komen n bc older post..wuuu

nt btau kat my blog tau!

era kecik said...

era simple je. masa penuh waktu petang je. malam 'free' hehe. tappi kadang2 tak cukup gak masa :P

p/s : masa itu emas :)

Nurul Aisyah said...

saya tunggu yer :)

LadyBird said...

lps study br bw :D

cik chemist said...

sy ade bt giveaway..jemput join ^_^
http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/03/rainbows-giveaway-by-cik-chemist.html

Nurul Aisyah said...

APa!!! hahahahahahaha..byknyA komen..

ye saya be;ajar masak lah ni!!

kahwin? hahah yg kena kahwin tu abg lah...asal saya lak..saya muda lagi..baru 15..
abg dah 15+10=25 tahun..hahahah
calonnya siapa ek? yg kat tepi tu ker? kikiki

MISS IMAKASIHDANI said...

sy student final semester jgk, but da abes practical n xde final exam. hehe. schedule sy sgt bahagia, xyh stdy da XD hehe gud luck for final ;)

Jom baca: 1990 - 1999, THE LAST GENERATION WITH COMMON SENSE, ye meh??

outbound malang said...

kunjungan sob ..
salam sukses selalu ..:)

cinta siswi said...

good luck bro.. hehe.. packkkk ilewww

xila riston said...

lekkluuuu....huhuh cayok2

nik rosmawati said...

biasa la budak final year kan.mesti bz.apa pun gd luck yea

LaLa mhdnor said...

x rasa lagi semester akhir, maybe camtu gak kot...

TiraPengemis said...

sama la...bz dgn FYP....sobsss

nur farahin binti sulaiman said...

pada betul.. sama la farah.hihi

alya_sygs said...

wahhh terbaik lah... siap dengan schedule lagi..

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates