"My Sepet"

Hi bloggers, today I would like to introduce "MY SEPET" who is that?
Lets me tell you that she is my new girlfriend, Nurul Nadirra Binti Kadir (18). . . know her since Dec 2011 when blog walking in Blogger Group. Share blog link and after that add Facebook as friend to know more each others. She come from Balakong . . .


Gambar Sekadar Hiasan
Pertama kali jumpe di MINES dan aku jugak telah post tentang itu CLICK HERE . . lepas jumpe kami lebih mesra dan selalu contact, kadang2 skype tapi cuma aku jerk boleh tgk dia. keSEPETan dia menyerlah bila dalam webcam and it makes I fall in love. . hahaha :D

On 24 March 2012, had declare that she is my new girlfriend and I think it is too early to make relationship but I need someone to share anything and I have to select her for my special friend but I dont know how long we can stay together, only Allah know . .

Mengharap dia adalah yang terakhir dan jodoh aku adalah dia . . . apa2 pun Allah yang menentukan segalanya!!!Thanks to her because have accept me as special friend and I very appreciate it . . . sory kalau entry ini jiwang, tidak perlu komen okeee tp kalau nk komen yg positif saje, blushing kejap :p

P/s: Belum ada masa untuk Blog Walking , 
Sorry kepada mereka yang pernah tinggal jejak di komen atau di chat box

8 Say Something:

Cik Aini Lavender's said...

waaaa....introduce aweks nmpk?hehehe
baru lg lah ye =p

**kita mmg perlukan sesorang tuk share evrthing dlm hidup br rs bermakna kan...moga bahagia selalu =p

KaK LimAh Si SupiR said...

aicececece..dh ad buah hati..hew2
aminnnn..insya allah kekal smpai bile2 :P

Hanamiko Sakura said...

sweet la.. tak jiwang pun.. lain lah ada i lap u, u lap me.. tu baru rasa jiwang.. hahaha


semoga hubungan hingga ke jinjang pelamin.. :)
cepat2 ikat, nanti terlepas.. jangan lupa jemput makan nasi minyak.. hehehe

Nurul Aisyah said...

nak komen juga!! :P

hahaha..dah agak dah..hihihi...

ye semoga hubungan ni berkekalan yer...
baik2 okey :)

jgn jadi "jahat" ok? fhm x? hihiihi...

sangka baik...sangka baik.. :P

di seabalik sesuatu ada sesuatu :P

Nurul Aisyah said...

abg iz...25 kan..uuu..7 tahun beza dgn si dia tuh..hehe

nur_za said...

wah...tu la nur tny sepet tu sape..oh..dah agk dah..
hee

eita said...

jiwang sikit takpe..
jangan banyak2 sangat...

nik rosmawati said...

moga bhagia dengan sepet :)))

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates