Farewell Kami

"SETIAP PERTEMUAN PASTI ADA PERPISAHAN"
Tibalah masanya utk kami mengucapkan selamat tinggal pada semua rakan-rakan.
For three year together, in June is our last month together.
Many of the obstacles we went through, many lessons that we receive.
Hope that rakan-rakan akan menjadi org-org yang berguna, cemerlang dan terbilang
Use all knowledge that get from TTO for our future.
Dont be org-org yang malas dan juga menjatuhkan nama tempat kami belajar.

Introduction aku yang merepek, tetapi ada input! act, itu adalah kata nasihat aku pada rakan-rakan seperjuangan aku, mengharapkan yang terbaik utk mereka. Yes, this month, this week and end of this month adalah hari terakhir kami bersama, maka adalah berlaku majlis2 perpisahan. 


On last week, kami telah membuat suatu majlis perpisahan di mana mewujudkan futsal persahabatan antara course but only in my department (Production Technology) dan tapi lagi sekali hanya 3 course saja dari 4 course.


Ini saja majlis yang boleh menyatukan kami, dalam masa 3 jam membuatkan kami lebih rapat dan rasa ingin bersama lagi utk 3 tahun akan datang. Bukan majlis itu saja yang kami berkumpul, ada 1 lagi majlis yang mengumpulkan kami semua, dari semua course berkumpul dalam 1 dewan untuk mengucapkan selamat tinggal pada semua pelajar GMi batch June 2009~June 2012 tp sayangnya aku tidak menghadirkan diri sbb aku anti-seeesialll. :D


For the last moment, kami spent time around 6 hour start from playing futsal and lepaking at mamak smbil watch euro match. Kepuasan, keletihan, keseronokan membuat kami ingin bersama lagi ~ tp apakan daya, takdir sudah menentukan yang kami akan berpisah setelah 3 tahun bersama.

Thanks to all my friend, I will remember all things that you all give to me, include helps, knowledge shared that make me a graduation. Last word from me, maju lah futsal utk diri sendiri ^-^ *joking ~ take note pls, for all my friend especially my classmate, use edge finder to find zero point, use correct cutting speed when cut harden material, use all knowledge to make your carrier more developed and successful in the future. Lastly, do not use make project at outsider. ~~ AUF WIEDERSEHEN !


P/s: last word aku tah pape kan, btw ada yang tersirat, itulah peribahasa engineering!

24 Say Something:

AmyZana said...

woah.. first time bce entri pasal persahabatan antara lelaki. berpisah setelah 3 tahun? mesti sedih kan ._.

Pusat Sumber PSS said...

hargailah semasa ada..\kerana setiapsatu fasa hidup itu, hanya boleh diraih sekali..

unutk menikmati sekali lagi adalah mustahil..biarpun berpeluang.. tp rasanya sungguh berbeza.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

masa blaja waktu paling best! =)

iKhRam said...

Pusat Sumber PSS

itu adalah komen dari saya
ikhram ishak

Misz Mieza said...

Semoga kalian semua berjaya menjadi individu yang produktif untuk negara.. Tahniah semua! ^_^

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sure kat kedai makan tue penuh ngan sorang geng uols jer....ramainyer rakyat...

Mizz ErMa said...

wah, mmg meriah habislah majlis perpisahan nih..hik3,

TF said...

tula indahnya..zaman study..huhu..rindu plak..best dapat kumpul reramai dah last ek..

widiea azira said...

study tu best wa cakap lu. . .

sy dh folow awk

Asyiqin Haulisah said...

takpe, kat luar boleh lepak sama2 lg. chill kat mamak ke kan? :)

kay_are said...

blaja dah habis, tapi nak lepak kat luar leh je lagi kan? cuma mungkin tak semudah sekarang je r.. masing2 mesti ade hidup sendiri pasni.. ape pun.. terus success bro!

msredcheesecake said...

memori yg tak kan dilupakan, dpt belajar byk benda, formally n not formally...

Askrie Hishamuddin said...

Beautiful memories! Jemput join Giveaway Contest blog Askrie Hishamuddin. Tarikh tutup penyertaan 7 july 2012

AinsHa=) said...

bab-bab farewell ni memang sedih. aku tak heran kalau keypad tu basah bila menaip entry pasal perpisahan ni..*kaitan* kaka

missSenget said...

sedih tak..? sedih tak..?

mesti ada nangis2 kan..?

asfira aminuddin said...

perghh lelaki ni pun tak kurang jiwang gak eh? hihihi. semoga persahabatan kekal selamanya! :)

Noraim said...

perpisahan tu wajib ade pd setiap perremuan.

sy pernha rasainya! huhu.

LaLa mhdnor said...

kalau buat majlis perpisahan, saya yg akan menangis dulu dan yg terakhir akan berhenti menangis :P

Prettywrite said...

anti sesial?hehehe

Aishah Jahirah said...

pasni masing2 bawa haluan...so njoy la puas2 sblm bz..

Adylia Qarissa said...

nampak hepi kan korang nie... best wooo..lepas main futsal melepak kedai makan lak..

dyna syamsuri said...

hrp cpt dpt kerja..hehe

Elysa Sofia said...

best kan bila dpt spend time dgn kwn :) ahh miss that moment...

ain dzaya said...

mesti lepas nie rindu kesemua nie kan..sobbss

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates