Good Bye Presentation

This morning our group have finish my presentation with successfully, other word no more presentation, no more examination, no more project. huhhhhhh~

Mls nk ckp bnyk, now korang boleh paham kan sendiri ape yg aku buat dengan Final Year Project aku which it call Toothpaste Squeezer Mold!!

Inilah Productnya

Ini adalah demonstration
video


Kalau tak paham lagi, boleh tgk animation di bawah
video


Tgh reseal 

Ok sudah.. tak boleh gambar owner bnyk2 . Pas ni tak de updated about my stdy lagi maybe about my work plak . o0OFFFFFFFFFFFFFF! ~


P/s: sngt tired dan sngt lega, maka tamat lah aku sbgai student


20 Say Something:

aku HaniAsyira said...

bestlah dah abis present.. uwarghhhh..

iKhRam said...

wow.. inovasi..
bgus2..

Phat said...

tahniah

Nurul Aisyah said...

lalala...ada masa ni saya singgah lah..hihihihi

sehat jer :)

abg tu yg sihat ke x? :P

btw, walaupun saya da tgk video ke-2 separuh jalan...tak fhm juga...

O CIKTEDDY said...

tahniah buat anda..kui3 *tetibe je ayat skema*

Cik Zai said...

Syoknya ....tapi masih tak faham...hihihhi

nik rosmawati said...

best la.dah abis blaja a ni :)

Prettywrite said...

lepasni mesti rindu zaman belajar pulak..:)

xila riston said...

congrate....smoga jd manusia cemerlang yeahhhh

mizz RFL said...

waaahhh da abis blajar ke?? bestnya huhu~

El-Janna said...

wahhhhhhhhhh cool^^

Aishah Jahirah said...

congratz....akhirnya...mesti lega tapi berdebar tgu result akhir...;p welcome to new world...hihi

dyna syamsuri said...

izwan, still can't remember u ah. cmana boleh ingat rumah aku dkt taib andak ni. eh? eh? still kepoh.

btw, kita sama ah, baru habis fyp. yeay, lepas ni kita da xde presentation!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alhamdulillah.. semua dah selesai :)

dyna syamsuri said...

ooo,,ha da ingat da. lain eh ko sekarang!

LadyBird said...

wa... dah selesai....

asfira aminuddin said...

dah habes belajar? untung lahhhh! so next step to the future pulak. :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

lamaaaaaaaaaaa tak berkunjung ke sini... salam kebizian dari teratak siFaqir 'ilmu...
..................................
terima kasih atas kesudian meninggalkan komen (^___^)
..................................

dyna syamsuri said...

Dem! ko pon perasan ekh? haha. Yang selalu panggil aku gemuk si mail tuh ah. Aku tak tau ah, kenapa tibe2 badan aku mcm letak baja je

chemay said...

wahhhh dah habis studyy.
chemay ni 2 tahun lagiii
T____T

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates