Last Step To Success

Hi all, happy weekend. korang happy tak weekend.? aku macam ni lahhh . mslh cinta yg tak habis2 . tp aku tak nak cerita pasal tuh . ada lagi perkara yang boleh buat aku happy . nak tahu ?

Penah baca my post about "Masa Kecederaan"? post kali ni adalah smbungannya!! As uols know, my FYP tinggal brape % je kan . now aku nk share progress project aku dimana tinggal last stage jerk. Second last stage aku dah siapkan pun and now tinggal last stage which is aku cuma tinggal assemble and fitting jerk. Korang layan dulu gambar progress project aku k . .


3D Design

Dari Sebiji Besi

Menjadi Seperti 3D Design




3D Design

Dari Seketul Besi

Menjadi Seperti 3D Design


Msti korang blur kan . it oke, kalau aku tak belajar bnda nie pun msti aku blur jugak. So, last stage aku kene assemble and fitting dua benda ini, last stage nie pun agak susah jugak sbb perlu kerja dengan precision so that product aku tak de defect kalau nk trial nnti.

Yang Kiri Akan Masuk Ke dalam Yang Kanan

Oke, itu saje yang aku nk share, nx week aku akan buat smpai keluar product. nnti aku share project yg da success. B4 that, korang layang gmbar kat bawah ni. Sebelum internal presentation and after presentation.



Sebelum Presentation
Muka Debo Masing2




Selepas Presentation
Sungguh Ohsem



P/s: Ini baru internal presentation, 18hb aku ada external presentation
Korang rasa aku boleh siapkan final stage with in 2 week?
Aku usaha, korang doakan oke, THANKS


36 Say Something:

amilasyuhada said...

gudluck kawan!=)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gud luck! :)

Nurmaisarah Azmi said...

buat yg terbaik! good luck tau

dear yayah said...

huh, aku plak y terasa cuaknye nk present.. all the best n gudluck.. ^^

Ct Mawa said...

good luck

AinsHa=) said...

whhoooa, keja macam susah woo... dasat ar.

asfira aminuddin said...

haha mesti gambar lepas presentation tu sbb dapat pujian kan. if not takdenya nak happy camtu :P

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

b4 present tue muka semua nervous ekk...lepas tue senyum sampai ke telinga....ganbare bro @.@

Nurul Aisyah said...

benda tu untuk apa?
apa namanya?
kenapa org kata "good luck"?
dalam gmbr tu ada tak tuan blog ni?
mcm ada je kan?
yg pegang kertas tu kan?
eh bukan?
oh sorry la ye?
saya nak komen post yang sebelum ni tapi tak sempat pula hari tu jadi saya nak pergilah komen post sebelum ni...boleh kan?
hehehe....
sila jawab semua soalan...hahahha

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,hebat!

msredcheesecake said...

Pas tu nk watpe ngan besi2 tu?

EruzuLiyana said...

paham sangat perasaan nebes sebelum presen haha

Mizz ErMa said...

insyaallah, bak kata patah2, usaha itu tangga kejayaan! =D

kay_are said...

guna machine ape nak potong besi tu? aku tak ingat pape sangat dah ni.. part muka before and after presentation tu memang normal sangat

O CIKTEDDY said...

Alhamdulillah dah selesai ^^

Faza said...

hope get a good marks :)

teha said...

hahahah ! lps presentation , terus senyum..

TF said...

selamt berusaha dengan gigih ye..all d best..moga dipermudahkan urusan

Aishah Jahirah said...

dah 2nd last stage tu..chaiyok2...gud luck ye dik....wat yg terbaik..:)

LadyBird said...

dah present ker.... :)

widiea azira said...

alhamdulilah. .lega kan?

Mishter Izwän said...

@amilasyuhada thanks syuhada

Mishter Izwän said...

@Nurul Husna Mohd Hassan thanks husna

Mishter Izwän said...

@Nurmaisarah Azmi thanks

Mishter Izwän said...

@dear yayah smemangnye cuak . btw thanks oke

Mishter Izwän said...

@Ct Mawathanks ct mawa

Mishter Izwän said...

@Nurul Aisyah hahaha . yahhh tuan blog yg pgang kertas tuh .
benda tuh utk buat produk yg dipanggil toothpaste squeezer
it oke la adik . adik kan bz . hehehe

Mishter Izwän said...

@widiea azira sngt lega. tp ade external presentation plak . tak bolg nk lega sngt . hehe

Mishter Izwän said...

@LadyBird da . tp tuh internal . nnti ade external plak

Mishter Izwän said...

@Aishah Jahirah thanks kak aishah

Mishter Izwän said...

@TF Thanks cik TF

Mishter Izwän said...

@Faza Thanks Faza

Mishter Izwän said...

@kay_are Guna machine CNC

Mishter Izwän said...

@Mizz ErMa harap2 tangga tak patah atau tumbang

Mishter Izwän said...

@msredcheesecake pas tuh . besi tuh wat kuih . hehehe :D wat mould la akak .

ain dzaya said...

hamboih! seronok kemain yer....congratz la korang :)

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates