Akhirnya..N pergi

Lepas 3 bulan berkawan, hubungan yang mesra N inginkan a.k.a Cinta Plastik.


Sebulan lepas itu, macam-macam janji manis N berikan sebelum masuk PLKN.


3 bulan lepas itu, N bercinta dengan budak PLKN.
3 bulan menunggu, ini yang N berikan pada aku.

3 hari lepas N keluar, maka terjadilah penceraian.
Begitulah kisah Cinta Plastik yang diberikan oleh N








*N adalah Cinta Plastic aku yang ke-18, semuanya berakhir selepas 4 bulan bersama.
Cukup 20 orang aku kahwin . . . . !!!!
**Siapa nak jadi orang yang ke 19, boleh hantar CV ke Cinta Plastik.Com

24 Say Something:

Aishah Jahirah said...

ke 18...wow....blh jd doktor cinta ni..huhuu

cinta siswi said...

haippp.. kita serupa tp xsama..hehe.. nk share dgn siswi x??huhu.. :")

selamat berpuasa izwan.. :)

Nurskyler said...

wahh... kumpul jangan tak kumpul sampai 2o . hehe . selamat berpuasa :)

Lucifer Terchenta said...

haish.. cinta tu kena cari.

Cik Aini said...

lorh...
apasal leh jd mcm tu..haish xpe lah anggap xde jodoh..

erkk..18?toing2...hahaha
maybe tggu ke 20 kot br kekal.hahaha

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau jodoh tak ke mana, 1 hari jumpa jugak, perjalanan hidup masih jauh, kuatkan semangat, tabahkan hati :)

Hanamiko Sakura said...

ni mau cari cinta betul atau cinta plastik?
hehe

salam ramadhan bro~

teha said...

hahaha ! cinta plastik ? carik laa yg betol2 pulak.. kikiki :)

LaLa mhdnor said...

kemain banyak :P

Juliet_iRa~" said...

nama si pemberi cinta plastik tu nadirra ke?hukhuk

salam ramadhan..:)

AinsHa=) said...

lahai, pi cari calon isteri terus la...nikah terus. Selamat dunia akhirat...kihkih

widiea azira said...

senang cite , suh mak carik .. awk p nikah je..haha

eita said...

alahai siannyer..
takpe lah..nama pun cinta plastik..
nanti insya allah akan dapat cinta yang betol2...
tak pun jupe tu terus je kawen...

Zatty Musyux said...

JEMPUT JOIN SINI >>> http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/giveaway.html

Prettywrite said...

alahai apa dah jadi?
takper bukan jodoh lagi..lepas ni tak payah couple2..kwen terus jer..lebih afdhal..:)

Prettywrite said...

oh selamat berpuasa ya..:) semoga puasa kita diterima..

ain dzaya said...

ceitt..blog berwajah baru..tp nmpak kusam la..tak ceria..hmm takkan gara2 emosi kot..ain tumpang sedih...bukan senang nak kekalkan satu relationship..dan bukan senang nak jumpa someone yg betul2 kita admire..but i know u really love her..klu lah beliau taw betapa izwan cintakan dia..msti dia menyesal gegilerrr...

rilek2. ain pulak terlebih emo.

Aishah Jahirah said...

slmt menjalani ibdah puasa ye dik...

♥ Wina ♥ said...

alahai ciannya...nak cukupkan rekod sampai berapa tu? ehehehee

dyna syamsuri said...

Sabar-sabar. ada yang lebih baik untuk ko.

diraa coleurs said...
This comment has been removed by the author.
bai baizura said...

gua nk jadi yg keduapuloh boleh? bhahaha:))

mende yg jadi ade hikmahnya bro :)

izz iizza said...

siannya..semoga dpt pengganti yg lebih baik dn bagus dari N

AmyZana said...

18 ?? banyak tuuuuu

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates