Bosan Tanpa Orang Tersayang



Hari ini hari ketiga aku di rumah/home sweet home setelah aku tamatkan pembelajaran aku di GMi. Cuma nk di pendekkan cerita, tak lame lagi Nadirra nk keluar dari "penjara" kesian dia makin gelap dan gemuk. Klau masuk Penjara Pudu makin cerah tp dia ni masuk penjara mana tahh smpai gelap wajah nye .huhuhu

Sebenarnya aku bosan dengan hdup sekarang, why? sbb masih belum ada kerja lagi, why? sbb aku nk kerja lepas raya, why? sbb . . . . no idea ~ tp bukan itu issue nya, aku bosan sbb tiada orang yang tersayang, mean Nadirra, mean My Sepet ~ brapa bnyk meaaan daaaa ?!

Lately, aku dengan Nadirra still macam dulu masing-II tak rasa happy even kite text every weekend cuma aku kadang-II yang ikutkan perasaan! Masalah sama asik berbangkit jerk smpai aku malas nk text dia kerna text dengan dia menyakitkan hati. So, dengan hati yang terbuka aku nekad tak nak text dia always time dia di dalam "penjara" even rasa rindu yang amat!

Bukan tuh yang aku nak bagi tahu, aku nk bagi tahu kat semua orang yang aku rindu sangat-II kat Nadirra hope dia pun rasa macam tuh jugak! Bila kat kampung ni, asik ingat plak kat dia smpaikan lagu yang aku dengar pun nak yang jiwang-II, haiyooo ~ parah beb! Nk IM pun tak tahu nk IM dengan sape, webie lagi lahhh, that only wif Nadirra.

Whatever is, aku nk cari kerja dulu dengan harapan ada lah job lepas raya, kalau tak de aku tak tahu nk buat ape. duduk 3hari tanpa buat pape pun aku da rasa bebal snagt, kalau sebulan tak tahu jadi ape! nasib baik nk puasa tak lama lagi, so duduk rumah jerk kurang kan dosa tambahkan pahala, itu yang terbaik !! ~ entry ini semakin merepek, sblm ia lebih merepek aku terpaksa tekat button Publish cepat-II . . . .


8 Say Something:

aku HaniAsyira said...

rileks2.. xyah bosan2 lagi ei..

Cik Aini said...

sabar2...x lama lg kuar la tu dr penjara :)

tirahzairi said...

tdo je lah...hihi...jogging sorang2...hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

buat lompat bintang sekarang jugak!! hehe

TF said...

sabar okeh..hope baik2 je..selamat cari kerja jugak..

widiea azira said...

blogwalking smpai muntah. .haha insyallah akn ad rezeki utk kita

Aishah Jahirah said...

apa lagi ngadap blog la...hehee

Noraim said...

blogging+fb+twitter apa lg eh? aktiviti wajib masa cuti smpai naik muntah. hehe.

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates