Mimpi Dapat Kerja

Assalamualaikum to all Muslim, how fasting, everything good.?
For shorten the story, today, I had got call from a company for an interview on tomorrow morning at Johor.


So, apa kena mengena dengan mimpi? Actually, last night I have dreamed of getting a job in a company and then semalam aku dapat miscall dari company lain, tp aku mls nk call balik sebab position yang aku mintak tak best. I thought that company yang dalam mimpi aku, but my assumption is wrong.


Mybe company yang call aku tadi termasuk dalam mimpi aku. Kalau betul jadi apa yang ada dalam mimpi aku tuh, wahhhh~ bertuahnya aku dapat kerja tuh. Apa-apa pun, esuk adalah hari yang menunjuk kebenaran sama ada dapat kerja atau tak. Harap-harap dapatlah, sebab aku sudah boring duduk rumah nie kena cat dinding rumah. So, korang tolong doakan aku supaya dapat kerja tuh, AMINNNN ~

Gambar Sekadar Hiasan





22 Say Something:

Yumida said...

moga dipermudahkan segala urusan awak mencari keja..moga dimurahkan rezeki sentiasa...
done follow awak di sini

IntaNBerliaN said...

hope berjaya dapat kerja tu :-)

dwaty said...

insyaALLAH... jgn lupa berdoa minta dipermudahkan...

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAH ada rezeki tak kemana kan..

asfira aminuddin said...

wah sampai termimpi mimpi tu. sebab you pikir sangat kot kan. good luck for your interview today adn harap you dapat kerja seperti yang diinginkan okay :)

Miss Fifi said...

good luck :)
insyaAllah,semoga Allah permudahkan segalanya..

Cik mama said...

good luck yerr, semoga dipermudahkan, InsyaAllah klu ada rezeki tu takkan kemana.. usaha & tawakal. ^_^

syiela said...

gud luck ye...

InsyaAllah ada rezeki nanti

Wanieys said...

Wish u luck
Insyaallah ada la tu rezeki nanti

Hanamiko Sakura said...

gud luck :D

Samprit Ungu said...

Gudluck bro... Singgah kembali ke blog anda... HEHE :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amin...yang penting jangan putus doa dik :)

LYAfrina said...

byk2 berdoa..insyallah..hnya tuhan y tahu mana rezeki kt.. y penting..usha

salam ramadhan

Noraim said...

esok interview ke?

insyaAllah dapat. doa dlm bulan puasa ni insyaAllah makbul.

ainraus said...

doakan saya dapat interview jugakk! nak keje jugak. wuwuwuwuw.

tirahzairi said...

Aminnnn...smga dapat kerja tue...hihi

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

ganbatte uols...
so mcm mana dapat ker x keja tue

Ayumi Comot said...

gud luckkk....

Nurul Husna Mohd Hassan said...

posto2. izwan dapat kad raya :)

http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/2012/07/kad-raya-top-20-commentators.html

msredcheesecake said...

doa lah kalau kerja elok untk kita Allah akan permudahkan...

izz iizza said...

semoga dapat..:)

Detective Fiqa said...

aminn. ganbatee kudasaiii!! hehehe
btw fiqa pun masih tgh tunggu tawaran belajar :( doakan fiqa ye spaya dapat belajar kat uitm :( huhuhu

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates