Budak Sekolah Sekarang LONELY


Hi geng bas skolah . . :D
Hari nie kite masuk topic budak sekolah zaman sekarang, even aku sudah meninggalkan sekolah sejak beberapa tahun yang lepas, tapi aku rasa nak kritik sikit budak sekolah yang sekarang ni berumur 14~17 . .

Benda ni aku refer dari group-group Facebook yang aku join just nk usha-usha jerk tak lebih dari tuh then ada 1 group ni kebanyakannya budak sekolah yang join group nie. 

Apa yang aku jumpa is ramai antara mereka inginkan FAKE RELAY, what the fcuking is that? maybe kalau dulu orang cakap CINTA MONYET tp budak sekarang panggil FAKE RELAY dan ia menunjukkan budak sekarang tahu kalau bercinta di sekolah tak kan kekal !


So, aku pun stalk beberapa FB budak sekolah ni,  mmg ramai yg in relationship, married, engage, and so on. Aku tak paham ape masalah budak-budak sekolah zaman sekarang yang terlalu mementingkan relationship di FB, maybe untuk suka-suka atau mereka terlalu LONELY, kalau lonely no wonder sex di tandas terjadi dengan pesat di sekolah.~ hahahaha, gelak syaiton . Apa-apa pun kita semua tak nak budak zaman sekarang semakin menular ke arah keburukan. AM I RIGHT?



P/s: Apelah aku membebel tengah-tengah malam buta niee

14 Say Something:

I love Sleep said...

mungkin bg mereka, kalau de couple maknanya mereka laku @ hot haha~ so kalau single tu, untuk budak2 yg xde rupa.. rasanya itu la yg mereka fikir.. dn klau de couple, macam sweet la leh dating2 kt skolah, show off sana sini.. err diorg xtaw pn apa makna cinta tu sampai la usia mereka dewasa

Aishah Jahirah said...

budak sekarang perangai makin pelik...lain sgt2 dgn zaman akak dulu..

ainraus said...

betul! budak2 ni makin ghairah nak bercinta. ayat, kalah orang dewasa yang berpengalaman. zzzZzzZzzzz.

aku HaniAsyira said...

geleng pale tgk dorang kadang2..

kadang2 gelak jugak tgk perangai.. pikir gak dulu2 mcm ni ke?/ aiyok..

Detective Fiqa said...

hah!! betull tuu. biasalahh dia org nak FAME gituu. ramai org like. ramai org tauu dia dah berpunyerr gituu. huh!

izz iizza said...

sapa yg dipersalahkan ni..huhu

syiela said...

jauh bezanya dengan zaman akak dulu

nuyui a.k.a miss YUI said...

pemikiran tu cetek..nak seronok aje.

Mizz ErMa said...

maybe diorang terlalukan gilakan publisiti kot? err..hehehe

ZiErWa zAiNaL said...

dasyt kn adik2 kite zmn skrg ni.. terlalu terdedh dgn dunia it ni byk jgk keburukannya.. huhu

Juliet_iRa~" said...

mmg berbeza dgn zaman kita ms bdk2 dl..

mn ada fb2 ni..hukhuk

tirahzairi said...

yes...u r ritee....bdk2 skunk...haishhh...

AmyZana said...

Sye bdk skolah dan sye x kisah pun pasal brcinta. Lol

kay_are said...

status aku its complicated.. dah habis cite.. takyah susah pening pale

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates