Ucapan Khas Hari Raya

Dengan kesempatan ini, saya Mohd Izwan Bin Adam menyusun sepuluh jari MEMOHON MAAF jika ada buat salah dengan sengaja atau tidak sengaja kepada my family especially, kepada mereka-mereka yang mengenali diri ini dari zaman TADIKA,Sekolah Kebangsaan/Menengah, IKM, Dan German Malaysian Institute, kepada mereka-mereka yang hanya mengenali diri ini melalui laman sosial, FACEBOOK, TWITTER, BLOGGER dan yang terakhir sesiapa juga yang mengenali Mohd Izwan Bin Adam,
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN.

Akhir kata, kepada yang balik ke kampung halaman tu lebih-lebih lagi yang bawak kenderaan sendiri, pandu elok-elok. Amalkan pemanduan berhemah di jalan raya dan paling penting, banyak-banyakkan bersabar. Ingat orang tersayang. Semoga selamat sampai ke kampung dan in advance, selamat kembali juga nanti. InsyaAllah. Selamat bergembira.. Jaga diri :) Waalaikumsalam Warohmatullahi Wabarakatuh.




38 Say Something:

aku HaniAsyira said...

saya juga dengan rendah dirinya ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfiti dan mintak maaf kalau ada salah silap kepada tuan blog..

saya raya kat rumah jer.. =)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat hari raya izwan. akak mintak maaf banyak2 ye :)

HeNRieTTa JoSe said...

Slmt hr rya...maaf zahir btin utk tn blog jg....

izz iizza said...

selamat hari raya..maaf zahir batin juga..

hati-hati pulang ke kampung nnti yaa..:)

izan mama mia said...

salam lebaran....jom balik kg...

Detective Fiqa said...

selamat hari raye :D moohhonn ampun kalau terkasar bahsa ye :) hehehe

eita said...

selamat menyambut hari raya yang bakal tiba...
mohon maaf kalau ada tersilap kata....

Mizz ErMa said...

selamat ari raya jgk..hehe semoga raya nih lbh baek dari raya yg lepas2..=D

chemay said...

selamat hari raya aidilfitri.
maaf kalau ada terkasar bahasa.
:)

ZiErWa zAiNaL said...

slmt hari raya jgak.. zz pun mohon maaf jgak ye..

ayut said...

hihi..pjg ucapan yer :)
Slmt hari raya jugak!

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari raya juga ea..

p/s: akk tak popular pon dik.. =)

Kesuma Angsana said...

selaamt haru raya juga ye dari KA sekeluarga

teha said...

selamat hari rye :)

nur anis said...

selamat hari raya...

NIZAM said...

salam aidilfitri utk kamu juga ;D

tirahzairi said...

selamat hari raya,
maaf zahir batin...

ps: mkn biskut raya ingat tirah yer :)

♥ sitifarhana ♥ said...

selamat hari raya jugakk..maaf zahir dan batinn...nak duit raya..nakkk..hehehe

asfira aminuddin said...

selamat hari raya bro! memandangkan awak dah kerja, meh sikit lah duit raya tuh. hehe :D

Ain Dzaya said...

selamat hari raya blogger...hehe duit rayer tarak ada ke..ii ta kawen lagi nie..hehiew

El-Janna said...

waaaaaaaaaaa selamat hhari raya jugak ye^^ ampun maaf dipinta^^

♔ ⓂⓘⓎⓐ ♔ ™ said...

selamat ari raya iwan..
maaf andai ade salah n silap sepanjang perkenalan kita,:)

ツ Bieaz ツ said...

salam lebaran izwan.... :)

Miss Fifi said...

Salam Lebaran 1433H.
Maaf jugak ye kalau ade salah ape2 :)

Onitsuka_hana said...

selamat hari raya :)

tirahzairi said...

selamat hari raya p.cik....maaf zahir batin...

ps: mkn biskut rya ingt sy....hihi

TF said...

salam aidilfitri..:)

AmyZana said...

selamat hari raya jugak buat tuan blog :))

Noraim said...

selamat hari raya :)

maaf zahir batin.

Ayumi Comot said...

selamat hari raye...

maafkan jugak law ade salah n silap:)

Aishah Jahirah said...

slmt hari raya aidilfitri dik....maaf zahir batin;)

Wanieys said...

selamat hari raya yer dik :)

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

salam syawal to u too @.@

amir aizat said...

selamat hari raya!

asfira aminuddin said...

hope tak terlambat lagi nak wish selamat hari raya bro! :)

cinta siswi said...

happy eid day.. huuu.. selaamt hari raya... maaf zahir batin... :)

#duit raya utk siswi tu pos laju pn xpe..siswi xkisah..huhu

kay_are said...

selamat ari raya, maaf zahir dan batin =)

Ain Dzaya said...

selamat hari raya..duit raya untuk ain mana..hehehe.ain tak kawin lagi taww...

Post a Comment

 
Powered by Blogger | Downloaded from Free Templates